'Galatasaray Mason yetiştiriyor'

Küçük, Galatasaray Lisesi’nin bazı yöneticilerinin hedefinin Mason ve Sabatayist yetiştirme olduğunu söyledi ve 'Türkiye'yi Galatarasaray mezunları yönetiyor' dedi.

'Galatasaray Mason yetiştiriyor'
'Galatasaray Mason yetiştiriyor'
GİRİŞ 13.05.2006 11:10 GÜNCELLEME 13.05.2006 11:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yahudilik ve Sabataycılıkla ilgili araştırmalarıyla tanınan Prof. Dr. Yalçın Küçük, ÖSS’yi saf dışı bırakan Galatasaray Üniversitesi’nin kontenjanının bir bölümünü, kendi yaptığı sınavla Galatasaray Lisesi öğrencileri arasından dolduruyor olmasıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Küçük, Galatasaray Lisesi’nin bazı yöneticilerinin hedefinin Mason ve Sabatayist yetiştirme olduğunu söyledi. Küçük, 'Galatasaray Lisesi'ne genellikle Sabatayist ve Mason ailelerin çocukları gider. Masonluk babadan oğula geçtiği için, bu okuldan mezun olanların Mason ve Sabatayist olması ve bu doğrultuda hizmet etmesi gayet normaldir' dedi.


TÜRKİYE’Yİ GALATASARAY MEZUNLARI YÖNETİYOR


Türkiye’yi Galatasaray Lisesi mezunlarının yönettiğini belirten Küçük, “Galatasaray Lisesi Türkiye'ye yönetici yetiştirmeye çalışan bir okuldur.. Bir dönem Türkiye'yi Mekteb-i Mülkiye yönetiyordu, şimdi Galatasaray Lisesi’nden mezun olan Mason ve Sabatayistler yönetiyor” diye konuştu.


Yalçın Küçük, Galatasaray Lisesi'nin kurucularından Ali Coşkun Kırca ile İnanç Kıraç'ın da mason olduğunu hatırlatarak 'Masonizmi, Sabatayistler yönetir. Tabiî olarak Sabatayistler ve Masonlar arasındaki ilişki de bu nedenle kaçınılmaz hale geliyor' dedi. Küçük, Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Locası'nın eski Büyük Üstadı Kaya Paşakay’ın da Galatasaray Lisesi mezunu olduğunu hatırlattı.



GALATASARAY, ALYANS İSRAİL OKULLARI’NIN DEVAMI


Küçük, Galatasaray Lisesi’nin, Alyans İsrail Mektebi felsefesi ile kurulduğunu söyledi. Küçük şunları kaydetti: 'Alyans İsrail Okulları, Türkiye'deki İbrani asıllı çocukları yetiştirmek ve yönetime hazırlamak için kurulmuştu ve bu okullar 1925’te kapatıldı. Galatasaray Lisesi, Alyans İsrail Okulları’nın Türkiye'deki devamıdır. Alyans İsrail okulları ve Galatasaray aynı yönde eğitim veren okullardır.'


İBRANİ ASILLI OLMAYANI ORAYA OTURTMAZLAR


Sabatayizmle ilgili yazıları üzerine Radikal yazarı Ahmet İnsel’in kendisi hakkında çok ağır yazılar kaleme aldığını vurgulayan Küçük; '('Durdurun bu adamı') dedi. Kim mi bu adam? Söyleyeyim, Fransa'daki ve Yahudi lobisinin hakimiyetinde bulunan Paris Üniversitesi’nden gelen bir hoca. Ahmet İnsel şimdi Galatasaray Üniversitesi’nde hocalık yapıyor. Türklerden İbrani asıllı olmayan hiç kimseyi Paris'teki üniversitelerde oturtmazlar, yerleştirmezler. Bu genel bir kanıdan öte örnekleri bolca görülen bir durumdur' diye konuştu.


(Vakit)

YORUMLAR 5
  • şahin 8 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorumda ne kadar cahilce cümleler kuruluyor. Masonluk bir iyi insan ilkesi ve öğretisidir. Lütfen fikir sahibi olmadığınız konularda yorum yapmayalım. Bazı kardeşlerim sırf yorum yapmak için yapıyorlar.
    Cevapla
  • Baran BÜYÜKANIT 14 yıl önce Şikayet Et
    tam anlaşılmalı. masonluk ve sebatayistli manevi değerleri kabul etmeyen, şeytana tapan, ülkeyi bölüp parçalamak isteyen ve sapıkça ayinleri olan(eşcinsellik ve mum söndü gibi) sapkın inançlardır. galatasaray lisesinde ülkeyi nasıl bölüp parçalayacağımızı öğretiyorlar.. ve bunu açık açık söylemeleride cabası..
    Cevapla
  • Meral özyurt 14 yıl önce Şikayet Et
    Masonların sinsi yöntemleri. Kendi adamlarını işlerine yarayabilecek yerlerde konuşlandırıyorlar.Meydadan siyasete bürokrasiden holdinglere kadar her yerdeler.Atatürk'ün bu mason localarını kapatmasının bir nedeni vardı. O da Yahudilere hizmet etmeleriydi.
    Cevapla
  • murta bir 14 yıl önce Şikayet Et
    skandal. sabetayislerin ve masonların en çok mücadele ettiği kişilerde darwinizm ile mücadele eden kişilerdir , b u okulun derhal kapatılması lazımdır
    Cevapla
  • delusionofdream 14 yıl önce Şikayet Et
    bilinmeyen birşey değildi. ama bu denli bir pişkinlik de görmemiştim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar