Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi

Cansel K.'nin, Bayram Ö.'nün tecavüzüne uğradıktan intihar etmesi olayıyla ilgili açıklama Milli Eğitim Müdürlüğü'nden geldi.

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi
Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi
GİRİŞ 22.02.2016 12:14 GÜNCELLEME 22.02.2016 12:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kayseri'de, 18 yaşındaki lise öğrencisi Cansel K.'nin, matematik öğretmeni Bayram Ö.'nün tecavüzüne uğradıktan sonra girdiği bunalım sonrası intihar etmesi olayıyla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü açıklama yaptı.

GEREKLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, lise öğrencisi kızın uğradığı cinsel istismar sonucu intihar ettiği iddiasına ilişkin, "Bu işin neticede savcılığa ve adliyeye intikal etmiş bir boyutu var. İdari olarak da gerekli soruşturma sürecini başlattık. Okul yönetimini ve o öğretmeni de açığa aldık. Şu an o öğretmen tutuklu" dedi.

ÖĞRETMENİNİN TECAVÜZÜNE UĞRAYAN GENÇ KIZ İNTİHAR ETTİ

Çandıroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, iddialarla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığını söyledi.

"Hiç kimsenin istemediği ve istemeyeceği bir olaydır çünkü ne olup olmadığını bilmiyoruz" diyen ÇandıroğLu, şunları kaydetti:

"Adliye, bu olayın ne olup olmadığını söyleyecek. Öğrendiğimiz andan itibaren ilgili tarafların tamamını İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz toparladı, tutanak altına aldı ve aynı anda da savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Bu işin neticede savcılığa ve adliyeye intikal etmiş bir boyutu var. İdari olarak da gerekli soruşturma sürecini başlattık. Okul yönetimini ve o öğretmeni de açığa aldık. Şu an o öğretmen tutuklu."

Lise öğrencisi C.K, 17 Şubat Çarşamba günü polis memuru babasının beylik tabancısıyla intihar etmiş, genç kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla matematik öğretmeni B.Ö. tutuklanmıştı.

YORUMLAR 6
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar her suçlu ıspat edilinceye kadar suçsuzdur. ağır ithamlarda bulunurken dikkat. ancak böyle bir şey yaptıysa adilerin en adisidir
    Cevapla
  • Sekoti 8 yıl önce Şikayet Et
    okul yönetimide görevinden alınsın ve tutuklansın yoksa bu iş büyür ve büyümelide
    Cevapla
  • ali emir 8 yıl önce Şikayet Et
    çok zor durumlar daha önce bir lisede bu benzer olay yaşandı fizik öğretmeni ile beraber olan kız öğretmenin eşini boşayıp kızı almasıyla bitti.Fakat burda öğretmen kendi öğrencisini düşünmesi ve evli olması ve eşini boşaması çok yanlış en başta bu işlere girmeyecek öğrencilerde uyanık olacak isteğiyle beraber olan öğrenci ise tecavüz olmuyor hakim diyor aylardır gezmeye tozmaya yemeğe gidiyorsun senin isteğin dahiline oluyor bunlar onun için tecavüz sayılmıyor maalesef kızlar 18 yaşına girince çok özgür olacağını zannediyor buda yanlış
    Cevapla
  • cevdet 8 yıl önce Şikayet Et
    idam lazım idam
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    bu sapıklar nasıl öğretmen oluyor..okullar sapıklardan temizlenmeli.
    Cevapla
  • mmm 8 yıl önce Şikayet Et
    alnında yazmıyo ya sapık oldugu. ama boylesı sorunlar ıcın idam çok gerekli bi tedbir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi