Şehit yakını değil provokatör çıktı!

35 kişinin katledildiği alçak saldırı sonrası canlı yayında isyan eden ve bazı gazetelere manşet olan kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

Şehit yakını değil provokatör çıktı!
Şehit yakını değil provokatör çıktı!
GİRİŞ 16.03.2016 16:22 GÜNCELLEME 17.03.2016 08:07
Bu Habere 233 Yorum Yapılmış

Her eylemde, bir şekilde çıkıp şovunu yapan kişi aynıydı. Ankara'daki katliamı bile hükümeti ve Erdoğan'ı görevinden etmek için bir malzeme olarak kullanmaya çalışan çevreler Gezi dönemi öğrendikleri algı operasyonlarını uygulamaya başladı.

UYDURMA CANLI YAYIN YAPTILAR

Olaydan hemen sonra, acılar henüz tazeyken haber kanallarının hiçbirinde yer almayan ancak nedense Hayat TV gibi adı sanı duyulmamış bir kanalda isyan eden ve şehit yakını olduğu ileri sürülen kişi türemiş ve "Batsın başkanlığınız, batsın sizin iktidarınız" demişti.

SÖZCÜ İLE PKK GAZETESİ AYNI MANŞETİ ATTI

Bu kişinin isyanı(!) ertesi gün PKK'nın gazetesi Özgür Gündem ile Sözcü'de manşet olmuş, açıkça halk nezdinde bir algı yarışı başlamıştı.

ŞEHİT YAKINI DEĞİL, PROVOKATÖRÜN BİRİ ÇIKTI

Sonradan anlaşıldı ki ekrana çıkıp "Batsın başkanlığınız" diye isyan eden kişi katliamda şehit düşen bir kimsenin yakını değil, her olayda karşımıza çıkan provokatörden başkası değil. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 233
  • İktidar 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamın ismi neymiski
    Cevapla
  • milletin sesi 8 yıl önce Şikayet Et
    yakalayip omurboyu iceri atilmamis adami halen nicin milletin beynini karistirmak icin ortalikda gezdiriliyor nerde bu savcilar nerde bu hakimler yoksa cezasini bu milletin icinden birilerininmi kesmesini bekliyorlar baskada caresi yok galiba
    Cevapla
  • MUŞLUADAM 8 yıl önce Şikayet Et
    AJANDIR DERHAK TUTUKLANIP, istihbarat birimlerine teslim edilmelidir, sorgulanmalıdır.
    Cevapla
  • Nevşehirli 8 yıl önce Şikayet Et
    hoşt köpek
    Cevapla
  • serce 8 yıl önce Şikayet Et
    biz avrupali türk vatandaslari olara maalesef son dönrmlerde artan terör olaylari derin ve üzüntü ile takip etmekteyiz.inaniyorumki bu sürec devletimizi ve halkimizi dahada guclendirecek ve asla bölunmeyecek bunu bilsinler silho ve yanindakitler. rte sonuna kadar seninleyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan ile Miçotakis görüşmesinde Atina'nın beklentisi
TSK'ya güç katacak! AKYA teslim edildi