Domuz eti satan şahıs kasapları böyle tehdit etti

Kaçak 6 ton domuz etiyle dün yakalanıp bugün serbest kalan şahıs, domuz eti sattığı kasapları Facebook üzerinden tehdit etti.

Domuz eti satan şahıs kasapları böyle tehdit etti
Domuz eti satan şahıs kasapları böyle tehdit etti
GİRİŞ 30.05.2016 00:58 GÜNCELLEME 30.05.2016 01:01
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Aydın'da, toplam 6 ton kaçak kesildiği belirlenen domuz etiyle yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan Coşkun C., Facebook sayfasındaki paylaşımda kendisinden et alan kasap ve lokantaları, isimlerini açıklamakla tehdit etti.

FACEBOOK'TAN TEHDİT ETTİ

Serbest kalmasının ardından sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında yaptığı paylaşımda, ’Bu yorumları, beni takip eden, kasap lokanta ve esnaf arkadaşlar yarın akşamüstü saat 17.00’de benimle iletişime geçsinler. Kimseye acımayacağım. Benden kimlerin alışveriş yapıp, ’Bana et getir’ diye yalvaranların ismini açıklayacağım hem de büyük harflerle. Bu zararımı sizlerden karşılamak zorundayım. Kusuruma bakmayın, bir de sabah yapmış olduğum kahvaltı ve rakının parasını da şanslı birine yükleyeceğim. Artık alışveriş yapanlar kimse onlar kendisini iyi biliyor. 5 kilo dahi benden et aldıysa bedelini ödeyecek’ ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 19
  • fatmaçörekçi 6 yıl önce Şikayet Et
    aslında lehmexınziyr orjinal kök anlamı yaramaz kötü olmuş ettir domuz eti değil domuz eti kitabehlinin yiyeceği olduğu için maide 5 ÂYETİ Uyarınca RABBİMİZ bize helal etmiş onu haram etmek ÂYETE Muhalefet edip kafir olmak demektir hem bozulmuş kötü olmuş et pistir onu okunan haramlardan saymamakta kafir olmak demektir kitabehlinin yiyeceği olan domuzun zararından çok faydasi olduğuda tesbit edilmiştir
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni ve sana yalvaran o köpekleri kahretsin.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazık! sizlere o taptınız para için !
    Cevapla
  • temsilci uyuma!!! 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda öncelikli olarak yetkili bakanliklari göreve çağırıyoruz ve gerekli yasal önlemleri almalarini talep ediyoruz.Çoğunluğu müslüman olan ülkemizde malesef domuz çiftliği kurulmasi,domuz eti kesimi yapılmasi yasal olarak suç teşkil etmiyor enazindan yetkili makamlarca domuz eti kesimi,alımı ve pişirip satımını yapan tüm bireylerin ve iş yerlerinin aşikar şekilde belirtilmesinin yasalarca önlem aliminin ve denetiminin sağlanmasi gerekmektedir.müslüman bireyler iftarini domuz ile açmamali önlem alin
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    beğenmediğiniz iranda bunları boynu kopana kadar sallandırıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor