Elçi suikasti PKK’nın planı

Tahir Elçi’yi PKK’nın öldürdüğü ortaya çıktı. Teslim olan bir terörist, “Cinayeti örgüt işledi, saldırıyı kameraya çektik.

Elçi suikasti PKK’nın planı
Elçi suikasti PKK’nın planı
GİRİŞ 31.05.2016 09:43 GÜNCELLEME 31.05.2016 09:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Diyarbakır Sur'da basın açıklaması yaptığı sırada öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin PKK suikastine kurban gittiği ortaya çıktı. Teslim olan iki terörist cinayetin PKK tarafından işlendiğini, plan doğrultusunda cinayet anının kameraya çekildiğini anlattı. X kod isimli O.Z, savcılıkta verdiği ifadede "Tahir Elçi'nin 3 gün önce dört ayaklı minarenin orada açıklama yapacağını biliyorduk. Önceden bize orada hazır olmamızı söylediler. Mahsun Gürkan ve Süleyman isimli örgüt elemanları bize suikast eyleminden bahsettiler" diye konuştu.

KAYIP KAMERA ARANIYOR

O.Z., "Örgüt elemanları ateş açacak, kargaşa esnasında Elçi öldürülecekti. Daha sonra ise örgüt bunu propaganda malzemesi yapıp 'devlet öldürdü' algısı yaratarak insanları sokağa dökmeyi hedefliyordu" dedi. Cinayeti kameraya çektiğini söyleyen H. Kod adlı E.B. ise "Çekilen görüntülerin kırsal alana gönderileceğini söylediler " dedi.

Terörist E.B olay sonrası kaçtıklarını ve kamerayı ara sokaklarda bir evin bodrumuna attığını söyledi. Polis, savcılığa ek ifade veren iki kişinin bilgileri doğrultusunda Sur'da kayıp olan kamerayı arıyor.

Akşam

YORUMLAR 8
  • Haydar 7 yıl önce Şikayet Et
    pkk, kürtlerin başına gelmiş en büyük bir musibettir. Kendini yiyip bitirecek
    Cevapla
  • 52/1Afyonlu 7 yıl önce Şikayet Et
    BAKIN MÜSLÜMAN KÜRT KARDEŞLER TÜRKLERİN HEP SİZLERİ BU PKKLILARDAN AYRI TUTAR TUTMUŞLARDIR?YANLIZ YEZİDİ?=KOMİNİST=YAHUDI?=ERMENİ?FAŞİST?=SİYANİST GİBİGİBİLERLE İŞİDİR?İŞTE BU ZALIMLARIN YAPTIKLARI BİRBİR ÇIKIYOR ÇIKAÇAK O PKKPARTİSİNDEKİLERDE O DÜŞMAN BİLİNENLERDİR?ALLAHcc BUNLARI KAHRETSİN?=YOKETSİN İŞALLAH DA YURDUMUZ FERAHA KAVUŞSUNİŞALLAH PKKPARTİVEKİLLERİNİ ESAS SİZ DIŞLAYAÇAKSINIZ?Kİ?ÇIRT PIRT ÇIKIP KONUŞMAYAÇAKLAR İŞALLAH ALLAHcc YAR YARDIMÇIMIZ OLSUN?
    Cevapla
  • zaza 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne ekersen onu biçersin.
    Cevapla
  • osmanlı torunu 23 7 yıl önce Şikayet Et
    İlahi adalet tecelli etmiştir.pkk yı kürtler destekliyor,pkk da kürtleri öldürüyor.desteklemeye devam edin.
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Ve böylece T.Elçiyi Pkk.nın öldürdüğü kendi ağızlarından deşifre oluyor?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor