Cevizlibağ'da metrobüs devrildi!

Metrobüs Cevizlibağ'da durağında meydana gelen kazada çok sayıda yolcu yaralandı. Olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

GİRİŞ 18.06.2016 05:59 GÜNCELLEME 18.06.2016 09:47
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cevizlibağ'da 20 yolcusu bulunan bir metrobüs, kontrolden çıkarak devrildi. Yaralanan 10 yolcu ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Diğer yolcular ise ayakta tedavi edildi. 

10 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza, saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Zincirlikuyu'dan gelen Oruç Alık idaresindeki metrobüs, Beylikdüzü istikametinde seyrederken Cevizlibağ'a geldiğinde kontrolden çıktı. Yan yatan metrobüs, yolcularıyla birlikte devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. 10 kadar yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Diğer yaralılar ve metrobüs sürücüsü Oruç Alık ise olay yerinde ayakta tedavi edildi. 

ŞOFÖR UYUYORDU

Yolculardan bazıları, metrobüs sürücüsünün uykulu olduğunu, zaman zaman aracın içinde yüzüne su çarptığını, kazanın bu sebepten meydana geldiğini iddia etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangın ihtimaline karşı araçta soğutma işlemi yaptı. Kaza sırasında duran metrobüs trafiği, bir süre sonra kontrollü olarak yeniden açıldı. Kaza nedeniyle E-5 karayolu Ankara istikametinde ise trafik yoğunluğu oluştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 14
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    avcılara gittim bi gün sanki deprem olacak gibi her yeri bangır bangır sallanıyor yollar çok kötü metrobüsün
    Cevapla
  • Samsunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    şöför hatalı evet...ama neden hatalı , ya çok çalıştırılıyorlarki ramazanda etkili bu arada , yada izin isteseler bile verilmiyor...hepimiz insanız..geçmiş olsun
    Cevapla
  • Erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsandir uyuyabilir ama uykulu oldugunda hiç bir insan direnç göstermesin kendine uyku ile basa çıkılmaz çeksin kenara bir baska araçla devam etsinler bunu ilke edinmeli
    Cevapla
  • fatih Taşcı 7 yıl önce Şikayet Et
    kameralara baksınlar ne olduğu belli olur artı çalışma şarlarına baksınlar bu ramazan dengesi bozulmayan varsa söylesin
    Cevapla
  • kadir tartar 7 yıl önce Şikayet Et
    biran önce metrobüs yolunun altına metro yapılması şart.bu yoldan metrobüsü kaldırıp trafiğe açmalı.bu kaçıncı kaza...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız