17 terörist böyle etkisiz hale getirildi

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde bir üs bölgesine saldırı hazırlığında olan 17 PKK'lı ölü ele geçtiği çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 10.07.2016 09:48 GÜNCELLEME 10.07.2016 09:57
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Askeri kaynaklar, 08 Temmuz 2016 tarihinde Habeşli Üs Bölgesine saldırı hazırlığında olan ve Tahtataş Tepe'de son hazırlıklarını yapan bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin, tank, ZMA ve havanlarla yapılan nokta atışlarında tek tek etkisiz hale getirildiğini gösteren görüntüleri paylaştı. 

Hakkari Şemdinli'de bir üs bölgesine saldırı hazırlığında olan bölücü terör örgütü mensuplarının tespit edilmesi üzerine sağlanan temas sonrası çıkan çatışmada 17 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmişti.

Bölgede yapılan aramada dört Kalaşnikof piyade tüfeği, 14 Kalaşnikof şarjörü (dolu), 13 el bombası, iki RPG-7 mühimmatı, 23 adet Dragunov keskin nişancı tüfeği mermisi ve çok sayıda, çeşitli yaşam malzemesi ele geçirilmişti. 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 30
  • burhan 7 yıl önce Şikayet Et
    merak etmeyin bir sonraki seçimde hdp ve chp en fazla oy alan parti olacak. ikisi hükümeti kuracak. suriyeli ler ile alakali uydurulan binbir yalan başınızda patlayacak. Ak Parti bitti diyenler chp ve ikiye bölünmüş mhp den medet umuyor.
    Cevapla
  • Kamuran 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    darisi duran a karayilan a bese ye besar a muslim e basinin ucunda rusya turkiye iran gibi uluslar arasi hukukta silah uretip kullanmaya satmaya yetkisi olupta bu buyuk millet orgutlenmesini yok edecegini hayal perestligi ile davranan teror orgutlerinin basina da ayni son gelecek uzak degil yakin gelecek
    Cevapla
  • Mehmet 37 7 yıl önce Şikayet Et
    Aklınız varsa Devlete teslim olun,yada Kandildeğındaki mağaradan çıkmayın.Kıpırdadığınız anda MEHMETÇİK ensenizde. Apo'nun durumu ortada,Ferman Hüseyin Mağaradan çıkar çıkmaz Ne hale geldi aklınızı başınıza alın.Emperyalistlere Uşaklıgil bırakın.
    Cevapla
  • cemil kiraz 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainlere kurşun bile fazla. Tamamının yakılması lazım. Soyları kurusun, ateşleri bol olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması