Öztürk'ün damadı Yarbay Karakuş adliyede

Hava Kuvvetleri eski Komutanı Orgeneral Akın Öztürk'ün damadı Pilot Yarbay Hakan Karakuş, adliyeye sevk edildi.

GİRİŞ 25.07.2016 12:54 GÜNCELLEME 25.07.2016 15:06
Bu Habere 156 Yorum Yapılmış

Darbe girişimi soruşturması kapsamında tutuklanan Hava Kuvvetleri eski Komutanı Orgeneral Akın Öztürk'ün damadı 141. Filo Komutanı Pilot Yarbay Hakan Karakuş ve 143. Filo'da görevli Pilot Binbaşı Mustafa Azatlı, geçen cumartesi günü özel bir operasyonla Akıncı Ana Jet Üssü Komutanlığı lojmanlarında yakalanmıştı.

Darbe girişimi gecesi Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Merkezi'ni bombalamakla suçlanan Yarbay Karakuş ve yanındaki Binbaşı Azatlı, Kazan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından bugün öğlen saatlerinde Sincan Adliyesi'ne sevk edildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 156
  • TR 58 7 yıl önce Şikayet Et
    Vurunki içimiz ferahlasın 47 şehidimizin 1damla kanı yerde kalmasın. yarabbi bunlara hakkettiği cezayı bu dünyada nasip eyle Ahirette de onun 1 milyon mislisini
    Cevapla
  • Muhittin 7 yıl önce Şikayet Et
    f16 hava araçlarında f1 arabası gibi bir şeydir. bu millet sana üstüne para vererek bunu kullanma hazzının yanında vatanı koruma şerefini vermiş ki ben bunlar için üste para vermeye hazırım. yazıklar olsun
    Cevapla
  • ilginç 7 yıl önce Şikayet Et
    Şeriat şart
    Cevapla
  • doğacı 7 yıl önce Şikayet Et
    240 şehit ailesine sorulsun idam isteyenleri kadar darbeci (en azılılarından) asılsın.
    Cevapla
  • İyi biri 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşın biri, "aman diyene dinimizde el kalkmaz" demiş. Sen 47 canı şehit edeceksin, vatan hainliği yapacaksın, sonrada güllerle, papatyalarla karşılayacaksın öylemi.? İslamı bilmeden cahil cahil konuşma. O 47 ailenin kısas hakkı var. 47 kere idam edilmesi gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti