Ankara Valiliği: Kesinlikle asılsız ve yalandır!

Ankara Valiliği, “Bayrak tutmadı diye Fransız turisti darp ettiler” şeklindeki haberler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Valiliği: Kesinlikle asılsız ve yalandır!
Ankara Valiliği: Kesinlikle asılsız ve yalandır!
GİRİŞ 02.08.2016 22:17 GÜNCELLEME 02.08.2016 22:25
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Sosyal medyada ve bazı basın-yayın organlarında "Bayrak Tutmadı diye Fransız Turisti Darp Ettiler" şeklinde bazı haberleryer almıştır. Yapılan incelemeler sonunda bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı anlaşılmıştır" denildi.

SALDIRININ SİYASİ YÖNÜ YOKTUR

Açıklamanın devamında, "Kırım Caddesinde, 31.07.2016 tarihinde, saat 02.00 sıralarında, meydana gelen bu olayın sıradan bir kavgadan ibaret olduğu tespit edilmiştir. Saldırıya uğrayan şahıs, diğer basın-yayın organlarındaki açıklamalarında kendisinin Fransız olmadığını, Yozgatlı olup Ankara ÜniversitesiDil, Tarih ve Coğrafya Fakültesinde okuduğunu ve olayın siyasi yönü bulunmadığını açıkça beyan etmiştir. Saldırıya uğrayan şahsın 01.08.2016 tarihindeki şikâyeti üzerine şüpheliler hakkında, adli mercilerce gerekli tahkikat başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 22
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bu olayı bu şekilde provakatif şekle çeviren kişi veya kişiler hemen yakalanıp cezalandırılırsa bir daha kimse yapmaz.
    Cevapla
  • türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yazanı kesin göz altına almalı. Haberin kaynağı çok önemli. salladım gitti mi, yoksa birebir görerek mi haberi oluşturmuş. Bundan sonrası tamamen art niyet tir.
    Cevapla
  • kardeş 7 yıl önce Şikayet Et
    he iyi o zaman videoda birşey yokmuş. önemli olan kişinin fransız olması değildi zaten fransız olması bu iğrenç eylemi daha da iğrençleştiren bir faktördü (fransızdan kastım dil ve yer bilmemesi, yabancı olması demektir)
    Cevapla
  • karaşafak 7 yıl önce Şikayet Et
    eğer bunu bir türk gazeteci yazmışsa parelelcidir bence külliyen yalandır...böyle haber yazan hangi gazete olursa olsun tutuklatıp fetöcülerle beraber yargılayın yoksa bu vatan hainleri fikir özgürlüğü deyip ateş yakmaya devam edeceklerse fikir özgürlüğünü kaldıralım kardeşim doğru haber vatansever,milli ruha ,bayrağa saygı gösteren insanların haberleri itibarımızdır yoksa hainlerin fikir özgürlüğünü kısıtlayın .....yasal düzenleme şart
    Cevapla
  • 123 7 yıl önce Şikayet Et
    çok fark etti sanki fransız olmayınca. o şahıs gayet rahat Türkçe anlayıp konuşabiliyor ztn videoda... asıp kesmekle, darpla, aşağılama ile, ayrımcılıkla ne kendinize zorla saygı duydurabilirsiniz ne de muhattabın fikrini değiştirebilirsiniz. halbu ki bunu en iyi sizin bilmeniz lazım. beyanlarınızda çok zulüm gördüğünüzü belirtenlersiniz.
    Cevapla
  • as pa ra gas 7 yıl önce Şikayet Et
    son osmanlı
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    işleri güçleri algı neyse ki artık toplum cahil değil, boğaz kesti haberide bunlardan çıkmıştı.
    Cevapla
  • Hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Neye inanmak istiyorsan ona inanıyorsun. Sizin gibi art niyetli kişiliklerin ortak sorunu bu. Sürekli yalan haberlere prim, sürekli karalama. Hiç bir fırsatı kaçırmıyorsunuz değil mi? Ne kadar da hızlı yayıyorsunuz başka ülkelerde başka bir zamanda olmuş bir olayı bile burada yaşanmış gibi bu güne uyarlayıp paylaşıyorsunuz.Ya da bunun gibi alakası olmayan bir darp olayını bayrağa bağlıyorsunuz. Provokasyon konusunda üzerinize yok.
    Cevapla
  • FAHRİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Valinin şikayet etmeye hakkı yok ki? OHAL valisisin yalan haberi verenin cezasını ver sene?
    Cevapla
  • cihat 7 yıl önce Şikayet Et
    adam siyasi boyutu yok demis okuma yazman yok mu??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu