Gülerce: Erdoğan'a ilaç vereceklerdi ve...

Hüseyin Gülerce katıldığı canlı yayında FETÖ'nün darbe girişimini yorumladı. Gülerce, 'başarılı olsalardı Erdoğan'ı öldürmeyeceklerdi' dedi.

GİRİŞ 03.08.2016 23:29 GÜNCELLEME 04.08.2016 01:14
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Zaman Gazetesi'nin eski yazarlarından Hüseyin Gülerce, 24 TV yayınında "darbe gerçekleşseydi Erdoğan'ı öldürmeyeceklerdi, ilaç verip perişan bir halde göstereceklerdi" dedi.

Darbeci hainlerin o gece Erdoğan'ı bulabilselerdi alıp Akıncılar Üssü'ne götüreceklerini tahmin ettiğini belirten Gülerce, "Benim tahminim, öldürmeyeceklerdi. Mısır'daki darbede Mursi'ye yaptıklarını yapacaklardı. Yani ne yapacaklardı, yargılayacaklardı. Ama bu arada bir ilaç vereceklerdi Sayın Cumhurbaşkanı'na. Onu perişan bir halde göstereceklerdi. İşte sizin reis reis dediğinizi görün bakalım diyeceklerdi. Bütün dünyaya rezil edeceklerdi." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 32
  • faruk gezgin 7 yıl önce Şikayet Et
    azıcıkta bilmediğimiz şeyler söyle be hep bilinen şeyler olmuş şeyler
    Cevapla
  • diriliş 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC......hepsinin belasını başına yıktı...çok şükürler olsun...
    Cevapla
  • oğuz han 7 yıl önce Şikayet Et
    eee ne demişler keser döner sap döner, horoz döner tavuk gömer :)) bırak onları, feriştahları gelse sayın cumhurbaşkanımız,başkomutanımız Erdoğana bırakın bişey yapmayı, kılını bile kesemezler
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    yazılan yorumları okudum ve aynen katılıyorum,ve burda tüm dünyaya sesleniyorum,eğer ki Reis in kılına dokumaya kalkarsanız,biz dünyanın şah damarını kesmeyi biliriz,bizim için önemli olan yaşamak ya da ölmek değil adam gibi yaşamak,ya da şehit olmak,yeter sizin oyunlarınız artık
    Cevapla
  • Yaşar Ayrancı 7 yıl önce Şikayet Et
    PLAN kuranların en hayırlısı ALLAH'tır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor