Reina saldırganının yakalandığı evin görüntüleri

Reina katliamını gerçekleştiren terörist Esenyurt'ta kaldığı dairede yakalandı. Teröristin altına saklanmaya çalıştığı yatak ve dairesinden görüntüler paylaşıldı.

GİRİŞ 17.01.2017 08:40 GÜNCELLEME 17.01.2017 20:04
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Reina katliamını gerçekleştiren teröristin yakalandığı daireden ilk görüntüler ortaya çıktı.

DAİREYE OPERASYON DÜZENLENDİ

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yılbaşı gecesi 39 kişinin hayatını kaybettiği Reina katliamını gerçekleştiren kod ismi Ebu Muhammed El Horasani olan asıl adı Abdulkadir Masharipov teröristinde aralarında bulunduğu 3'ü kadın toplam 5 kişinin bulunduğu eve saat 23.30 sıralarında operasyon düzenledi.

YATAĞIN ALTINA GİRERKEN YAKALANDI

Emniyet kaynaklarına göre, polisin bir süredir takip ettiği Esenyurt'taki bir sitede yer alan apartmanın 5'inci katında bulunan daireye düzenlenen operasyonda saldırgan, polis eve girince saklanmaya çalıştı. Yatağın altına girerken kıskıvrak yakalanan terörist çatışma olmadan canlı olarak ele geçirildi.

POLİSİN İNCELEMESİ SONA ERDİ

Esenyurt'taki bir sitenin 5. katındaki daireye düzenlenen operasyonun ardından 5 kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Ardından polis dairede inceleme yaptı. Saat 06.00 sıralarına kadar süren incelemenin ardından polis siteden ayrıldı.

OPERASYON SONRASI GÖRÜNTÜLER

Dairenin bulunduğu katta çekilen ilk görüntüler ortaya çıktı. Görüntüde dairenin kapısının kırılmış olduğu görüldü. Dairenin içinden çekilen görüntülerde saldırganın yakalandığı oda ve yatağı görüntülendi. Evdeki aramalarda bir odanın güvenlik gerekçesiyle basına kapatılması dikkatleri çekti.

YORUMLAR 26
  • onur eken 7 yıl önce Şikayet Et
    halk olarak idam istiyoruz Reis
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Her gelene evi verirseniz guvenlik kalmaz, polisten temiz kagidi getirilmesi istenilse ise yarayabilir
    Cevapla
  • Körfezli 7 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet görevlilerimizi yürekten tebrik ediyorum.Rabbim sizi hertürlü tehlikeden korusun.
    Cevapla
  • Uzun adama saygı 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah yakalayanlardan razı olsun
    Cevapla
  • dadaş45 7 yıl önce Şikayet Et
    devletimizin ne kadar büyük güçlü oldugunu gösterdi kimsenin burnu kanamadı çok şükür ancak bu katil cani yaratıgı ne kadar bilgi belge varsa alsın 39 kişi öldüren bu alçagı devlet asla beslemesin idam etmelidir buna kim yardım etmise keza onlarada uygulansın ALLAH polisimizi askerimizi devletimizi korusun dualarmız destegimiz sizlerledir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?