Adana Adliyesi yanında çatışma!

Adana Adliyesi yanında bulunan parkta silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 1 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 24.01.2017 11:22 GÜNCELLEME 24.01.2017 17:41
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Adana'da aralarında tarla anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan Demir ailesi ile Denizhan ailesi arasında adliyedeki duruşma çıkışı sonrası başlayan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda Denizhan ailesinden 1 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Demir ailesinden 5 kişi gözaltına alındı.

Merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Yunusoğlu Mahallesi'nde 15 Aralık 2015'te tarla  anlaşmazlığı yüzünden Demir ve Denizhan aileleri arasında tartışma çıktı. İddiaya göre Seyhan Demir, Yusuf ve Hüseyin Denizhan'a küfür ederek av tüfeğiyle ateş açtı. Yaralanan Hüseyin Denizhan da tabancasıyla ateş ederek Seyhan Demir'i yaraladı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sonrası Seyhan Demir ile Hüseyin ve Yusuf Denizhan hakkında silahla yaralama, hakaret ve tehdit suçlarından Adana 14'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.



ADLİYE ÇIKIŞI ÇATIŞMA

Davanın bugün görülen duruşması eksikliklerin giderilmesi için ertelendi. Duruşmadan çıkan taraflar adliye binasının yan tarafındaki İnönü Parkı'na geçip bir cay ocağındaki farklı noktalara oturdu. Bu sırada birbirlerine laf atınca başlayan tartışma taraflar arasında silahlı çatışma çıktı.  

Adliye çevresinde büyük paniğe neden olan çatışma sırasında parkta oturanlar panik halinde kaçarken, bölgede bulunan polis ekipleri olaya müdahale etti. Havaya ateş açan polis ekipleri, silah kullanan şüphelileri yere yatırıp kelepçeledi. Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralanan Hüseyin, Yusuf, Recep ve Hasan Denizhan ambulanslarla Numune Eğitim ve Araştırma, Adana Devlet ve Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastaneleri'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Hüseyin Denizhan, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 

Çatışmayla ilgili Demir ailesinden 5 kişi gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 22
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    nerde bu güvenlik güçleri allah ıslahetsin nediim
    Cevapla
  • Kayra keskin 7 yıl önce Şikayet Et
    eşkıyalar gibi etrafa silahlarla ateş ediyorlar hemde büssürü insanların olduğu yerde , her önüne gelen bir silah çekiyor
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Artık tarla değil toprak doyurur gözünüzü!
    Cevapla
  • Muhammed 7 yıl önce Şikayet Et
    Yinemi Adana adliyesi.
    Cevapla
  • KESKİN DEDE 7 yıl önce Şikayet Et
    BU OLAYLARI önlemek İSTİYORSANIZ acilen ÇOK AĞIR CEZA KANUN MADDELERİNİ GETİRİN ,EN AZ CEZA 30YIL EN AĞIR CEZA ÖMÜR BOYU OLMALI ,KİM NE DERSE DESİN BU ŞART ARTIK , yoksa aklına esen soygun adam yaralama öldürme ,dolandırıcılık ve her türlü suç işlerler. TEK ÇARE AĞIR CEZALARDIR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak