FETÖ'den o çocuklara kağıt havlu testi

İBB'nin Lojistik Destek Merkezi’nin 15 Temmuz darbe teşebbüsünde işgal edilmesine ilişkin iddianamede örgüte ilişkin ilginç tespit ve bilgilere yer verildi.

FETÖ'den o çocuklara kağıt havlu testi
FETÖ'den o çocuklara kağıt havlu testi
GİRİŞ 26.02.2017 07:03 GÜNCELLEME 26.02.2017 07:07
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İddianamede, askeri lise ve polis kolejine öğrenci yetiştirilirken sağlık nedeniyle bir eleme olması durumunda verilen emeğin boşa gideceği düşüncesiyle öğrencilerin kendilerine hissettirilmeden, düz taban ya da renk körü olup olmadıklarının tespiti için sağlık testlerine tabi tutulduğu ifade edildi. İddianamede şunlara yer verildi: 

ÖRGÜT İÇİ EVLİLİK ŞARTI

“Örgütü yönetenler mutlaka örgüt içi evlilik yapmalıdır ve dışarıdan evlilikler kabul edilmemektedir. Hiç kimsenin kendi inisiyatifini kullanarak boşanmasına izin verilmemiştir. Örgüt mensuplarının evlenmelerine de boşanmalarına da yine örgütün üst yöneticileri karar vermektedir. Eğer örgüt mensubunun boşanmasına karar verilmişse tekrar evlenmeleri yine örgüt kontrolünde olmaktadır. Boşanan erkek ya da kadın yine örgüt içerisinden biriyle evlendirilmektedir. Çocuğu olmayan örgüt mensupları, Fetullah Gülen’i görmek için ABD’ye gidip Pensilvanya’da Fetullah Gülen’den aldıkları ‘okunmuş hurma’yı yiyerek çocuk beklemektedir.

KAĞIT HAVLU TESTİ
Örgütün yetiştirdiği zeki öğrenciler askeri lise veya polis kolejine yönlendirilmektedir. Askeri lise ve polis kolejine öğrenci yetiştirilirken sağlık nedeniyle bir eleme olması durumunda verilen emeğin boşa gideceği düşüncesiyle öğrencilerin sağlık yüzünden herhangi bir engeli olup olmadığı test edilmektedir. 

Öğrenciler hissettirilmeden bazı sağlık testlerine tabi tutulmuş, örneğin oyun gibi gösterilerek renk körü olup olmadıkları renkli noktalar bulunan rakamlardan oluşan kitaba baktırılmıştır. Abdest alan öğrencinin üzerine basması için yere kağıt havlu konulup bu yolla öğrencinin düztaban olup olmadığı tespit edilmeye çalışılmıştır. Özellikle halı saha maçlarından sonra çocuklara soğuk bir şey içirilip hasta edilerek örgüte ait bir hastanede muayene yaptırılmaktadır. Harp Akademileri ile polis akademisinden mezun olan örgüt mensubu teğmen ve komiserlere ilk zamanlarda ev ortamlarında, daha sonrasında ise Ankara, İstanbul ve İzmir’de örgüte ait okulların beşinci katında ‘yıldız takma’ töreni düzenlenmektedir. Bu törenlerin 5’inci katta yapılmasının sebebi Gülen’in gittiği örgüte ait müesseselerin hepsinde 5’inci katta kendisine ayrılan odada kalmasından dolayıdır. Bu tören tamamen Gülen’e özel bir tören olup Türkiye’de iken törenlere bizzat kendisi katılmıştır.”

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 18
  • Atalar Sözü 7 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız demiş ki "Öyle yapılan, böyle yıkılır".
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Yağını suyunu yıllık bakımını yaptırdıktan sonra bin gitsin...test nedir robotlara...!
    Cevapla
  • ya öylemi 7 yıl önce Şikayet Et
    ben bunları 1996 yılında reddederken. bunların her türlü baskılarına karşı koyarken annem babam bile bana inanmıştı. O zamanda dedim şimdide diyorum. Bunların dinle alakaları yokkkkkk.. Bunlar başka bir oluşum. Dindar gençliği perişan ettiler. kendilerinden olanların hali ortada zaten..kendilerine tabi olmayanlara neler ettiler nelerrrr .. ahhhh ahhhhhhhhhhh....
    Cevapla
  • Şaban 7 yıl önce Şikayet Et
    3. Diyanet İşleri Başkanlığı, saf ve temiz Anadolu İnsanını bunlara yem etmemeli ve gerekli tedbirleri almalıdır.
    Cevapla
  • Şaban 7 yıl önce Şikayet Et
    2. Dini bilmenin, anlamanın yolu ise Peygamber Efendimiz ve Dört Mezhep Hocası tarafından kabul gören, anladığın dilde ibadetten geçmektedir. Bu konu İslam kaynaklarında apaçık ortada ve bilinen bir gerçek iken maalesef gözardı edilmiş ve netice itibarı ile bir çok Müslüman bilinçsizliği nedeni ile istismar edilmiş, istismar edilmeye de devam edilmektedir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?