Uludere'de kalleş saldırı! 2 şehit

Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lı bir grup Şenyuva üs bölgesine saldırı düzenledi. Saldırıda 2 asker şehit olurken, 6 terörist öldürüldü.

GİRİŞ 21.04.2017 11:27 GÜNCELLEME 21.04.2017 16:50
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lı bir grup Şenyuva üs bölgesine saldırı düzenledi. Saldırıda 2 asker şehit olurken 2 asker de yaralandı. Saldırının ardından operasyon başlatıldı. Operasyonda 6 terörist öldürüldü.

2 ASKERİ ŞEHİT EDEN 6 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Şırnak'ın Uludere ilçesi Andaç bölgesinde sabah saatlerinde 2 askeri şehit eden, 2 askeri de yaralayan 6 PKK'lı terörist düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Uludere ilçesi Nezirkına ve Kopki tepe üs bölgeleri arasında bugün 2 askeri şehit eden bölücü terör örgütü grubuna karşı devam ettirilen operasyonda 6 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği belirtildi. 

ETKİSİZ HALE GETİRİLEN PKK'LI SAYISI 35'E YÜKSELDİ

Böylece 6 terörist ile birlikte Şırnak'ta 3 gündür sürdürülen operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 35'e yükseldi. Bölgede operasyonlar sürüyor.

TSK'DAN AÇIKLAMA

Türk Silahlı Kuvvetleri olayla ilgili bilgilendirme notu yaptı. Açıklama şöyle: "21 Nisan 2017 tarihinde saat 09.30 sularında Şırnak/Uludere/Nezirkıra kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan  kahraman silah arkadaşlarımıza da acil şifalar dileriz."

YORUMLAR 52
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    teröristtir saldırır devlettir operasyon yapar.
    Cevapla
  • Ferht 7 yıl önce Şikayet Et
    Pire gibiler bitmiyolar
    Cevapla
  • Sonuç 7 yıl önce Şikayet Et
    Geberip defolup gidecekler, bize nasıl gelirlerse öyle uğurlanacaklar. Sonuna kadar haklı davamızda islam ordunuzun yanında şehitlik aşkıyla duracağız. Böyle devam etmez biiznillah. Allah(c.c.) rahmet eylesin.
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Müslüman ordumuzu korusun ve muzaffer eylesin.Amin.
    Cevapla
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Hepinizi yeryüzünden sileceğiz aponun itleri...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı