Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni öldürüldü!

Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten Kadri Demirel, öldürüldü. Demirel,'in cenaze namazı Fatih Camii’nde kılınacak.

GİRİŞ 29.05.2017 21:58 GÜNCELLEME 30.05.2017 18:32
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

 Cemil Yavuz Karanfil, araya giren eşini de yaralayarak kaçtı.Olayla ilgili soruşturma sürerken damat Cemil Yavuz Karanfil’in polise giderek teslim olduğu öğrenildi.

Gazeteci Kadir Demirel’in kızı Esma Karanfil (31), şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi CYK CNC Makine’nin sahibi Cemil Yavuz Karanfil’le mahkemelik olmuştu. İddiaya göre zaman zaman eşinden şiddet gören Esma Karanfil, önceki gün babasını arayarak yardım istedi.

Bunun üzerine Kadir Demirel, dün akşam kızı ve damadını barıştırmak için yaşadıkları İstanbul Başakşehir 4. Etap’taki evlerine gitti. Demirel, kızını ve damadını ikna etmeye çalışırken tartışma büyüdü. Cemil Yavuz Karanfil, 56 yaşındaki kayınpederi Kadir Demirel’i karın boşluğundan bıçaklayarak öldürdü.

EŞİNİ 3 YERİNDEN BIÇAKLADI

Cemil Karanfil, araya girmeye çalışan eşi Esma’yı da 3 yerinden bıçaklayarak kaçtı. Apartmandakilerin ihbarı üzerine eve gelen sağlık ekipleri Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Esma Karanfil ise Bağcılar Medipol hastanesine götürüldü. 

DAMAT TESLİM OLDU

Damat Cemil Yavuz Karanfil’in olayın ardından polise giderek teslim olduğu öğrenildi.

CENAZE ADLİ TIP'A KALDIRILDI

Bıçaklanarak öldürülen Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in cenazesi savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kadir Demirel'in cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere ambulansla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Bu arada haberin duyulmasının ardından Kadir Demirel'in eşi Gülseren, oğlu Fatih Demirel, diğer kızı Sümeyye Urhan ile yakınları ve Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi olay yerine geldi.

Olayın gerçekleştiği evin bulunduğu siteye gazetecilerin girişine izin verilmedi.

 

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Kadir Demirel, bugün ikindi namazına müteakip Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'na defnedilecek...

KADİR DEMİREL KİMDİR?

1961 yılında Niğde’de doğdu. İlkokulu Kayseri’nin Yeşilhisar kazasında, İmam-Hatip Lisesini Niğde’de, üniversiteyi de Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde okudu. Fakültedeyken Milli Gazete’de işe başladı. 5 yılı aşkın bir süre Milli Gazete’de çalıştıktan sonra Sabah’a geçti ve oradan askere gitti.

Askerlik dönüşü Zaman Gazetesi’nde işe başladı. Orda politika editörlüğü, Avrupa yayın sorumluluğu, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri ve gazetelerinin yayımlanmasında öncülük etti; 1998 yılında Moskova Zaman’da Genel Yayın Yönetmenliği yaptı.

2000 yılında Zaman’dan ayrılan Demirel, Yeni Şafak Gazetesi’nde 5 yılı aşkın süre Yazı İşleri Koordinatörü, 8 yıl da Bölge Haberleri Müdürü olarak görev yaptı. 2014 Kasımı’nda Yeni Şafak’tan ayrıldı. Aynı ay içinde Yeni Akit’te Yazı İşleri ve Yayın kurulu Üyesi olarak göreve başladı.

14 Mart 2016’da ise Yeni Akit’te Genel Yayın Yönetmeni oldu.

YORUMLAR 50
  • Yalnız... 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir medya mensubunun öznesi olduğu olayda medyanın işini yapamayışı çok manidar!!!
    Cevapla
  • N.F.Kısakürek... 6 yıl önce Şikayet Et
    Üstad mealen diyor ki: "Devletler ekonomik olarak değil ahlaken çöktüğünde kaybeder"
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    şimdi neye yaradı mallar başkasına kaldı şeytana uyan hapise gitti neyi hallettiler, işi tüm çıkamaza soktu damat herşeyin hayırlısını dilemek lazım sadece dilemekle olmuyor icraatda lazım yani fiili duada lazım zengin diye her önüne geçenede kız vermemek lazım dindar maneviyatlı damat aramak lazım
    Cevapla
  • izmir kul hakkı 6 yıl önce Şikayet Et
    bunların hepsi manevi gıda eksikli ve gerçek islamı yaşayamamaktan kaynaklanıyor. Maneviyatını tam alan insan huzurlu olan ibadetini yapan devamlı allahın emrinde olan kişi huzurlu olur mutlu olur gerçek ve takvalı mümin olmayı yakalayan kişi değil insana hayvana dahi zarar vermez incitmez kadın islamı yaşarsa eşine itaat eder sevgi saygı artar erkek'de islamı yaşarsa eşine güzel hoş adaletli davranır sorun çıkmaz aslında
    Cevapla
  • Ozsan 6 yıl önce Şikayet Et
    Eminim bu adam 15 Temmuz daki gelişmeleri çok iyi biliyordu.Elbet Allah en iyi bilen ve en iyi görendir.Herkesin canına kast etseler ne olacak Allah Bilsin Yeter.
    Cevapla
  • hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Orhan denen akıllı şehitlere hakaret etme.şehitlik bu kadar basitmi töbe töbe.ya harbiden ne iciyosunuz iyi kafa yapmiş
    Cevapla
  • orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka fetö cü Allah sizine elnize düşürsün diye mi oldu belki adam şehit sayılır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı