Erdoğan Meclis'teki duaya böyle eşlik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'deki anma etkinlikleri sırasında Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in ettiği duaya böyle eşlik etti.

Erdoğan Meclis'teki duaya böyle eşlik etti
Erdoğan Meclis'teki duaya böyle eşlik etti
GİRİŞ 16.07.2017 04:41 GÜNCELLEME 16.07.2017 14:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin birinci yılında, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen TBMM'deki anma törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in ettiği duaya eşlik etti.

MEHMET GÖRMEZ DUA ETTİ

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de yaşamını kaybedenler için dua etti.

Mehmet Görmez törende yaptığı konuşmada, “Dinimizin, milletimizin bekasını sarsacak her türlü dahili ve harici fitne ve fesatlardan milletimizi halas eyle Allah’ım” dedi ve ekledi:

“Birbirimizin hukukunu kendi hukukumuz sayabilmeyi bahşeyle Allah’ım. Tek yürek olmuş bir halde el açtık, dua ediyoruz Gazi Meclis’in önünde, sen birliğimizi daim eyle Allah’ım.”

YORUMLAR 12
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    allah yarve yardımcımız olsun.galip olan allahtır.
    Cevapla
  • Genç Bakış 6 yıl önce Şikayet Et
    o ne guzel duadiydi...masaallah
    Cevapla
  • Aşağılayan 6 yıl önce Şikayet Et
    İşte böyle, gerçek bir bayramımız oldu. Hepimize hayırlı olsun.
    Cevapla
  • Egeliden 6 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğa çizgisini bozmayan,Yalpalamayan sağlam karakterli bir insan.Alim değil,Veli değil ama tam da Allah'ın kulunda görmek istediği inanan inandığı gibi yaşayan samimi evet,çok samimi bir insan.Dualarımız O'nunla...
    Cevapla
  • İmanlı Reis 6 yıl önce Şikayet Et
    Dini islam olan ülkemin devletinin yöneticisinin ağzı kuranlı dili niyazlı abdestli namazlı imanlı olması kadar güzel birşey olamaz.Anadolu insanı böyle bir lidere Merhum Özaldan beri hasret kalmıştı.Allah seni başımızda daim eylesin.Sana menfaat için yaklaşanları ırak eylesin.Seni muhafaza eylesin bu vatan millete hizmetkar kılsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık