Ankara'da Yüksek Hızlı Tren Garı'nın tavanı çöktü

Ankara'da Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı içerisinde tavandaki kaplama malzemelerinin bir bölümü çöktü, olayda yaralanan olmadı.

GİRİŞ 12.08.2017 12:12 GÜNCELLEME 12.08.2017 13:11
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ankara'da saat 11:00 sıralarında Çankaya'nın Celal Bayar Bulvarı üzerinde bulunan YHT Garı'nın birinci katında bulunan boş bir alanda, tavandaki kaplama malzemeler çöktü. Şans eseri kimsenin bulunmadığı alanda yaralanan olmazken, Gar içerisinde kısa süreli bir panik yaşandı. Olay sonrası gara polis ekipleri sevk edildi. Çöken tavan kaplama malzemeleri, görevliler tarafından temizlenirken, basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmedi.

Ayrıntılar Geliyor...

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Volswagen, BMW, Mercedes bile hatalı üretim nedeniyle araçlarını çağırıyor. Dünyanın her yerinde böyle hatalar yaşanıyor. Ama bizim gibi kendi kendine hakaret eden bir millet hiç duymadım.
    Cevapla
  • delii 6 yıl önce Şikayet Et
    kac sene oldu onu yapali, onu yapan isciden taserona ihaleyi alan firmaya ihale eden komisyona denetleyen mekanizmalara onayliyanlara hepsinedava acilmaliki bu ulkenin tavanida cokmesin. Herkes isini iyi yapmayi ogrenecek
    Cevapla
  • sap 6 yıl önce Şikayet Et
    ne yazikki ülkemizde haalaa vurdumduymazlik devam ediyor,yokmu bunlari kntrol eden bir mekanizma.
    Cevapla
  • arnavutköylü 6 yıl önce Şikayet Et
    almanlar frankfurt hava limanını yıllardır ince eleyip sık dokuyarak yapıyorlar bizde iki yılda yapılıyor. dolayısı ile özen kalite güvenlik konuları göz ardı ediliyor tren garıda malesef böyle olmuş. hizmet güzel birşey ama ikigün geç olsun kaliteli olsun. kovalayan yok
    Cevapla
  • milli 6 yıl önce Şikayet Et
    ecdadın yaptığı 500 senedir ayakta yeni neslin yaptığı daha dün açılışı yapıldı bugün bu halde...yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi