Uyuşturucu yiyen köpek sahibini öldürdü!

İngiltere'nin başkenti Londra'da sahibinin gırtlağını parçalayarak öldüren bir köpeğin idrarında yüksek miktarda kokain ve morfin bulundu

Uyuşturucu yiyen köpek sahibini öldürdü!
Uyuşturucu yiyen köpek sahibini öldürdü!
GİRİŞ 12.09.2017 16:31 GÜNCELLEME 12.09.2017 16:31

Kuzey Londra'da yaşayan Mario Perivoitos, Staffordshire bulteriyer cinsi köpeği tarafından boğazı parçalanarak öldürüldü. Bilirkişi, köpeğin muhtemelen yüksek miktarda kokain aldığını ve bu nedenle sahibine saldırdığını söyledi.

Olay uyuşturucularla ilgili bir belgesel hazırlayan BBC ekibinin önünde gerçekleşti. Programın yapımcısı Joshua Haddow, sahibinin boğazına atlayan Major isimli köpeğe müdahale etti ancak bu çaba Perivoitos'un hayatını kurtarmak için yeterli olmadı.

Mahkemeye soruşturmayla ilgili ifade veren veteriner toksikolog Nicholas Carmichael, köpeğin idrarında yüksek miktarda kokain ve morfin bulunduğunu söyledi.

Carmirchael, "Yüksek ihtimalle köpek bulduğu yüksek miktarda uyuşturucuyu yedi. Bunun köpeği saldırganlaştırıp saldırganlaştırmadığını söylemek neredeyse imkansız ama anormal davranışının sebebini açıklıyor. Muhtemelen çok heyecanlandı ve tedirginleşti. Saldırının köpek kokain yediği için gerçekleştiğini söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Kendi köpeği tarafından saldırıya uğrayan Perivoitos'un boynu ve yüzünde yaralanmalar olduğu ve gırtlağının tamamen parçalandığı belirtildi.

YORUMLAR 1
  • oguzhan 8 yıl önce Şikayet Et
    mahkemeye çıkarın köpeği. Kafam güzeldi hatırlamıyorum,pişmanım derse salın gitsin. :)))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Kupası'nın en değerli 50 futbolcusu belli oldu: Milli yıldızlarımız listede!
CHP’li belediyelerde yeni dönem: Kılıçdaroğlu talimatı verdi mücadele başladı!