Mesut Yılmaz'ın oğlu hayatını kaybetti

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti.

GİRİŞ 16.12.2017 11:35 GÜNCELLEME 16.12.2017 13:01
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz'daki evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 



İNTİHAR ETTİ İDDİASI

38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın intihar ettiğinden şüphe ediliyor. Mesut Yılmaz'ın bugün hayatını kaybeden oğlunun korumaları, verdiği ilk ifadede "Sabah çilingirle girdik, silahı başucunda bulduk" dediler. Komşuların ifadesi üzerine evden tek el silah sesi duyuldu.

AİLESİ: SİLAHI YOKTU

Ekiplerin olay yerinde incelemesi devam ediyor. Geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.  İlerleyen saatlerde açıklama yapılması bekleniyor. Ailesinden alınan bilgilere göre Mehmet Yavuz Yılmaz'ın bir silahı olmadığı belirtildi.

TBMM'DEN BAŞSAĞLIĞI

TBMM Grup Başkanvekilleri, oğlu Yavuz Yılmaz'ın vefatı dolayısıyla eski Başbakan Mesut Yılmaz ve ailesine baş sağlığı diledi. TBMM Genel Kurulu'nda 2018 bütçe görüşmeleri devam ediyor. Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlunun hayatını kaybettiği haberinin duyulmasının ardından TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Yılmaz ve ailesine başsağlığı diledi.




YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Yavuz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin eski başbakanı Mesut Yılmaz'ın oğludur. 1979 yılında doğmuştur.7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştır.

Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

Yılmaz nişanlandığı sunucu Neşe Sapmaz ile 3 yıl birlikteliğin arkasından ayrılmıştı.

YORUMLAR 62
  • Konyalı yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Bak şu dünyanın türlü türlü haline hiç kimseler çare bulmaz ölüme ne gelirse haktan gelir kuluna sabredelim elimizden ne gelir ne gelirse kuluna Allah tan gelir,,, merhuma Allah tan rahmet dilerim,,, fakat birilerinin günahı varsa Allah a havale edelim ahiretteki hesap incedir azizim ...
    Cevapla
  • İMAM HATİPLİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz kin tutmayız...Başın sağolsun. Allah sabır versin.
    Cevapla
  • erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    Merhum'a rahnet dilerim.Allah Taksiratlarını affetsin."Mesut Yılmaz'ın oğlu" olmak zor bir şeydi belki de, onun için.Böyle milleti üzen,kibirli bir insan o mevkiide bulundu maalesef.Rahmetlik Özal'a da sadık olmadılar.Allah Mesut Yılmaz'ın da taksiratlarını affetsin.
    Cevapla
  • Rize 6 yıl önce Şikayet Et
    Kin kendisi tatlı sonuçları acı meyvedir kin tutmanın sırası değil bir baba oğlunu kaybetmiş
    Cevapla
  • Mehmet karaman 6 yıl önce Şikayet Et
    Ölen gence Allah cc rahmet etsin. Ona hiç bir şey diyemem.Ama Mesut yılmaza gelince . acı böyle bir şeydir işte. Başına böyle bir şey geldiği için sevindiğimi sanma. Elhamdulillah senin acı çekmenden zevk almıyorum. Rabbim adildir. Unutmaz ama erteler. 28 şubattta ki uygulamalarıyın karşılıksız mı kalacağını sanıyordun . ciğerimiz yandı. Ama yine de rabbim sana sabır versin derim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz