Helikopter kurbanı kadına son görev

Hatay'da, dün CHP mitinginde helikopterin pervanesinin kopması sonucu çarpan parçalar nedeniyle ölen Mübeccel Güner ile DP 'in (68) cenazesi toprağa verildi.

Helikopter kurbanı kadına son görev
Helikopter kurbanı kadına son görev
GİRİŞ 24.06.2007 17:23 GÜNCELLEME 24.06.2007 17:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hatay'da, dün mitinge katılan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı taşıyan helikopterin pervanesinin kopması sonucu çarpan parçalar nedeniyle ölen Mübeccel Güner'in (68) cenazesi toprağa verildi. Güner'in cenazesi, yakınları tarafından Antakya Devlet Hastanesi morgundan alınarak, kent merkezindeki Ulu Cami'ye getirildi. Cenaze, burada kılınan cenaze namazının ardından, Antakya Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Cenaze törenine Güner'in oğulları Hikmet, İhsan, İlhan, İrfan ve yakınları ile CHP İl Başkanı Halef Tiftikçi, AK Parti Grup Başkanvekili ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu ile partililer katıldı. Mübeccel Güner'in oğlu İrfan Güner, kazaya sebep olanlardan davacı olacaklarını söyledi. Bu arada, dün çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan pilot Cüneyt Biçer'in,Mübeccel Güner'in ailesini arayarak baş sağlığı dilediği bildirildi.

YORUMLAR 4
  • Nuri Efe 16 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar CHP. Bunlar tarih boyunca bu milletten sadece can aldılar. Baksana adamın umurnda bile değil. ALLAH rahmet eylesin.
    Cevapla
  • ataberk ulusoy 16 yıl önce Şikayet Et
    o helikopteri oraya inmeye kim hangi sebeple zorladı!. Fotoğraflarda kazanın olduğu yeri gördüm binalarla çevrili daracık bir meydan.Hiç bir aklı başında pilot acil bir durum olmadıkça böyle bir yere inmez eğer inmeye zorlanmadıysa.Sayın Baykal bu inişi hangi sebeple istemiş ve bu vatandaşımızın ölümüne sebep olmuştur araştırılması gerekir.
    Cevapla
  • erdal akay 16 yıl önce Şikayet Et
    . bütün habeer merkezleri dehşetle hanım anlamızın ölduğunu yayınladılar.defnedişin den bahsetmediler neden çünkü aslolan olaya onların habercilik anlayışıyla(renk)katması sebebiyle ölum vakası nın gerçekleşmesiydi.gerisi onlar için mühim değil çünkü insana saygıları yok.saygıları olsa olay da can veren kişinin defnin den nezaketen de olsa bahsederlerdi.teşekürler haber7.biz de bun için buradayız.
    Cevapla
  • kadir mavi 16 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.... Chp nin uğursuzluğuna bakarmısınız..Allah sabırlar versin..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz