PKK'dan CHP'ye çağrı: Birlik olalım

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık; 24 Haziran'ın son şans olduğunu, HDP'nin baraj altında kalmaması gerektiğini söyledi.

PKK'dan CHP'ye çağrı: Birlik olalım
PKK'dan CHP'ye çağrı: Birlik olalım
GİRİŞ 19.05.2018 15:20 GÜNCELLEME 19.05.2018 15:21
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Siyasi partiler seçim çalışmalarına devam ederken; Türkiye'yi bölmek isteyen kanlı terör örgütü PKK ve dış güçler harekete geçti.

KANDİL'DEN CHP'YE ÇAĞRI

 

 

Örgütün siyasi kanadı HDP'ye destek isteyen Kandil yönetimi, CHP'ye çağrıda bulundu.

24 HAZİRAN SON ŞANS

Örgütün firari elebaşlarından Cemil Bayık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında kurulan ittifakın yıkılması için 24 Haziran'ın son şans olduğunu ifade etti.

7 HAZİRAN'DA OLDUĞU GİBİ...

CHP'nin 7 Haziran'da olduğu gibi HDP'ye destek olması gerektiğini işaret eden teröristbaşı, HDP'nin barajın altında kalmamasını istedi.

PKK'DA KORKU HAKİM

Erdoğan ve Bahçeli karşısında herkesin bir araya gelmesi yönünde çağrılarda bulunan PKK elebaşı; Cumhur İttifakı'nın başarıya ulaşmasının kötü bir son olacağını söyledi.

HDP KAĞIT ÜZERİNDE İTTİFAK DIŞI

İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile ittifak içerisine giren CHP; HDP'yi ittifak dışında bırakmıştı.

Akşener'in isteği üzerine HDP'yi ittifak dışında bırakan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekillerine bu konuda uyarılarda bulunmuştu.

CHP Lideri, HDP'nin ittifak içerisinde olmasını istediklerini ancak Akşener yüzünden bunun gerçekleşmediğinin saha çalışmalarında anlatılmasını istemişti.

HDP İKİNCİ TURDA CHP'Yİ DESTEKLEYECEĞİNİ AÇIKLADI

HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar, ikinci tura kendilerinin kalmamaları halinde CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi destekleyeceklerini söyledi.

YORUMLAR 115
  • KIZILELMA ☾ ✰ 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten beraber hareket ediyorlar,hiç şaşırmadım. chp "her şeyi" işine geldiği gibi kullanıyor. CHP, vatan hainleri ile her zaman el ele, kol kola görüyoruz. Bunu da göremeyen, görmek istemiyordur.
    Cevapla
  • FAN Gubidik 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin oyu HDP nin boyu mollanın koyunu sandıkta
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    allahu ekber
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ortada dönen hainlikleri görüyorsunuz chp seçmeni adamlar kendi ağızlarıyla itiraf ediyorlar sizde doğru yolu bulun Türkiye için tek yol cumhur ittifakı
    Cevapla
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparsan yap HDP baraj altında kalacak. PKK bitecek. Zafer inananların olacak. Seni yıllarca kullananlar seni bizzat kendileri infaz edecekler. Zaten senin asıl korkun bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu