Bildiri yayımladılar: Asil Türk milleti...

Fikir ve Strateji Araştırmalar Platformu'nda bulunan 100'den fazla Arap aydın ve siyasi isimden 24 Haziran seçimleri için imzalı destek mesajı geldi.

Bildiri yayımladılar: Asil Türk milleti...
Bildiri yayımladılar: Asil Türk milleti...
GİRİŞ 18.06.2018 14:19 GÜNCELLEME 18.06.2018 14:19
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Türk-Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı sosyal medya hesabı üzerinden Fikir ve Strateji Araştırmalar Platformu'nun Türkiye'ye destek bildirisini paylaştı. Bildiride Arap aydın ve siyasileri, Türkiye'nin son 15 yılda aldığı başarılı sonuçların yakından takip edildiğini belirterek bu seçimlerin bölge açısından da çok önemli olduğunu belirtti. 

İşte o bildiri; 

 

YORUMLAR 45
  • YasinBaba 5 yıl önce Şikayet Et
    ya araplarr isinize bakin hele
    Cevapla
  • Iman 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben Arap ulke baskanlarinin yerinde olsa Turkiyeye birlesirim.Zaten tarih derslerinde Osmanli tarihi goruyorlar.Devletlerindeki tum degerli yapilar Osmanli yapilaridir.Onlar da Islam aleminin garantisinin Turkiye oldugunu biliyorlar.
    Cevapla
  • Çınarcıklı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahım artık bütün müslümanlara bir gelmelerini nasip eyle
    Cevapla
  • cilingir 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk halkı ile arapların arasını açan şer güçler maalesef ektikleri nifak tohumları ile bizi araplarla bibirimize düşman etmişlerdir. Öyle ki , Türkçemizin içine birçok tekerlemeyi atasözü gibi yerleştirmişlerdir.Mesela ; '' Ne Şamın şekeri, ne Arabın yüzü '' gibi....Ak parti iktidara geldikten sonra ,süratle ilişkiler düzel- miş ve Türkiye Ortadoğu' da hak ettiği Yere gelmiştir. Cummhurbaşkanımızın olağanüstü çalışmaları neticesinde İslam Birliği yeniden tesis edilmiştir. Bugün İslamın Önderi durumunda bulunan Sayın Cumhurbaşkanımıza Arap ülkeleri ve bizler müteşekkiriz. Tabii bu konuları anlamak için , basiret sahibi olmak ve Türkiye'yi sevmek gerekir.
    Cevapla
  • Galip 5 yıl önce Şikayet Et
    Arap dünyasında da gerçekleri gören aydınlar var.Umarım bu dalga İslam ve Arap dünyasında hızla yayılır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır