Ufuk Tatar'ın gerçek ölüm sebebi belli oldu! İşte, otopsi sonuçları...

Türkiye kaybolan küçücük yaşlardaki Eylül Yağlıkara ve Leyla Aydemir'in ölümünün acısını atlatmamışken, Hatay'ın Hassa ilçesine ailesiyle birlikte ziyarete giden 6 yaşındaki Ufuk Tatar'ın ölü bulunduğunun bilgisine ulaşıldı. Peki, 1 Temmuz 2018 tarihinde kaybolan konuşma engelli Ufuk Tatar kim tarafından ve neden öldürüldü?

Ufuk Tatar'ın gerçek ölüm sebebi belli oldu! İşte, otopsi sonuçları...
Ufuk Tatar'ın gerçek ölüm sebebi belli oldu! İşte, otopsi sonuçları...
GİRİŞ 18.07.2018 13:33 GÜNCELLEME 18.07.2018 13:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

6 yaşındaki Ufuk Tatar, Hatay'ın Hassa ilçesindeki Arpalıuşağı mahallesine 1 Temmuz 2018 tarihinde halası Döndü Çolak'ı ziyarete giderek, zihinsel engelli olduğu belirtilen amcası Mehmet Tatar ile birlikte su almak için gittiği kaynağın bulunduğu bölgede bir anda kayboldu. Olayın akabinde arama-kurtarma ekipleri tarafından başlatılan hummalı çalışmaların ardından yaklaşık 8 gün sonra Ufuk Tatar'ın minicik cesedine ulaşıldı. Ufuk Tatar'ın cansız bedenine kaybolduğu yerden 8 kilometre mesafedeki Amanos dağlarında sert ve dik kayalık bir bölgede ulaşıldı. Jandarma Özel Harekat, AFAD ve korucular tarafından 8 gün boyunca devam eden arama-kurtarma çalışmaları neticesinde, Arpalıuşağı Mahallesi'ne 5 kilometre mesafede yer alan mahalledeki Katığın Kayası’nda ölü bulunan Ufuk Tatar kim tarafından ve neden öldürüldü?

Evrim Atış kayboldu! Evrim Atış nasıl kayboldu, kaçırıldı mı?

 

UFUK TATAR NEREDE BULUNDU?

6 yaşındaki Ufuk Tatar’ın minicik cansız bedenine, ekipler tarafından başlatılan arama-kurtarma çalışmalarına katılan güvenlik korucuları, kaybolduğu bölgeden yaklaşık 5 kilometre mesafede bulunan Yoluklar Mahallesi'nin üst kesimlerindeki arazide ulaşıldı. Ufuk Tatar’ın cesedinin tespit edilmesinin sonrasında olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı da beraberindeki komandolar nezaretinde traktörle mevkiiye hareket etti. 

Leyla Aydemir'in katili yakalandı mı? Yürekleri dağlayan ölüm nedeni...

UFUK TATAR KİM TARAFINDAN VE NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

1 Temmuz 2018 tarihinde kaybolan ve 8 gündür arama-kurtarma ekiplerince didik didik aranan Ufuk Tatar’ın Hatay’ın Hassa ilçesinin Amanoslar kırsalının sert ve dik kayalık bölgesinde ölü bulunmasının ardından, Hatay Valiliği tarafından tespit edilen cesedin Ufuk Tatar’a ait olduğu bildirildi. Hatay Valiliği internet sitesi üzerinden açıklamalar gerçekleştirerek, 1 Temmuz 2018 tarihinde Hatay’ın Hassa ilçesinin Arpalıuşağı Mahallesi'nde kayıp olan Ufuk Tatar'ı arama çalışmaları sırasında, 8 Temmuz 2018 tarihinde Hassa ilçesinin Amanoslar kırsalının sert ve dik kayalık bölgesinde çocuk cesedine ulaşıldığının ve söz konusu cenazenin  Ufuk Tatar olduğu kaydedildi. Öte yandan adi tıp işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte, naaşın kimliği ve ölüm nedenine dair ayrıntılı bilgilerin aktarılacağı ifade edildi.

Eylül Yağlıkara cinayetiyle ilgili gelişmeler: Tüm detaylar açığa çıkıyor!

UFUK TATAR'IN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU! UFUK TATAR'IN OTOPSİ SONUÇLARI...

Hatay'ın Hassa ilçesinde arama-kurtarma ekipleri tarafından ölü olarak bulunan 2 yaşındaki Ufuk Tatar'ın ölüm nedeni belli oldu. Ufuk Tatar'ın otopsi sonuçlarına göre; silah ya da delici alet yaralanması izine rastlanılmadığı açıklandı. Öte yandan minicik cansız bedenine ulaşılan Ufuk Tatar'ın kafa tasında parçalı kırıkların olduğu kaydedildi. Aynı zamanda küçük çocuğun cesedinin 2-3 günlük olduğu tespit edilirken, tüm Türkiye'yi derinden etkileyen Ufuk Tatar'ın yaşam savaşının dört gün boyunca sürdüğü tahmin edilmektedir.

ufuk