Adnan Oktar'ın yakalanan kediciği Tülay Kumaşçı kimdir? Bilinmeyenler...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Suç Örgütü Lideri Adnan Oktar ve diğer örgüt üyelerine gerçekleştirdiği operasyon esnasında kaçtığı öne sürülen Adnan Oktar'ın kediciklerinden Tülay Kumaşçı yakalandı. Peki, Kara Kedi şeklinde adlandırılan Tülay Kumaşçı kimdir? Gözaltına alınan Tülay Kumaşçı aslen nereli, kaç yaşında?

Adnan Oktar'ın yakalanan kediciği Tülay Kumaşçı kimdir? Bilinmeyenler...
Adnan Oktar'ın yakalanan kediciği Tülay Kumaşçı kimdir? Bilinmeyenler...
GİRİŞ 07.08.2018 09:04 GÜNCELLEME 07.08.2018 09:04
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

11 Temmuz 2018 tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Suç Örgütü Lideri Adnan Oktar ve örgütün diğer üyelerine beş ayrı ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon sırasında kaçtığı öne sürülen ve her yerde didik didik aranan Adnan Oktar'ın en gözde kediciklerinden Tülay Kumaşçı yakalandı. Kamuoyu tarafından ''Adnan Hoca'' olarak tanınan Adnan Oktar ile birlikte toplamda 235 kişinin de gözaltına alındığı operasyon kapsamında, Kara Kedi olarak isimlendirilen Tülay Kumaşçı'nın da ekipler tarafından gözaltına alındığının bilgisine ulaşıldı. Peki, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmasının akabinde gündemin yoğun bir şekilde sorgulamaya aldığı isim olan Tülay Kumaşçı kimdir? Adnan Oktar örgütünün hiyerarşik yapısı içerisinde ''Bacı'' şeklinde isimlendirilen Tülay Kumaşçı aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Çocuk istismarı suçundan yargılanan Adnan Oktar'dan şaşırtan ifade...

 

TÜLAY KUMAŞÇI KİMDİR? DETAYLI HAYATI...

Suç Örgütü Lideri Adnan Oktar'ın en meşhur kediciklerinden Tülay Kumaşçı, üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Matematik Mühendisliği bölümünden tamamlayarak mezun oldu. Yaşı hakkında net bir bilgi olmamakla birlikte Tülay Kumaşçı'nın İngilizce dil bilgisi bulunmaktadır.

Adnan Oktar'ın suçlarının tam listesi netliğe kavuştu! Korkunç tablo...

Modern bir aile yapısına sahip olduğunu belirten Tülay Kumaşçı, 1.71 cm boyundadır. Gerçekleştirdiği açıklamalar doğrultusunda namaz ve kuran ibadetinde bulunduğu, kedileri çok sevdiğini ve Adnan Oktar'ı dünyadaki en güvendiği ve sevdiği kişi olarak ifade etmişti. Öte yandan Adnan Oktar ile bir arkadaşı aracılığıyla tanışmasının ardından cemaate katılım gösterdiğini belirten Tülay Kumaşçı, dindar bir kişilik yapısına sahip olduğunu vurgulayarak; Adnan Oktar'ın bakışlarından, konuşmasından ve genel halinden etkilendiği şeklinde ifadelere yer verdi. Son olarak ailesinin de kendi seçimleri ve yaşam tarzı noktasında sevgi ve saygı göstererek daima desteklerini, bununla birlikte Adnan Oktar'ı da bizzat tanıdığını, sevgi ve saygı duyduklarının açıklamasında bulundu. 

Adnan Oktar'ın gizli hastalığı nedir? Adnan Oktar askerlik yaptı mı?

adnan

YORUMLAR 17
  • Muhittin 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu çocuk istismarina bi şeyler yapilmali sözde kalmamali cezaevinde ilk tecavuzculer çalistiriliyo iyi hal indirimi tecavuzciye geliyor..bu ne yaaa bakin yaziyorum buraya haberleri izleyorsaniz artik halk tecavuzculeri linç ediyor .niye adalet hakkiyla uygulanmadigi icin bunun üstunden bu ülkede çok oyunlar oynanabilir halk tepkili yanlış insanlarda linc edilebiliyo suriyli yapti deyip butün suriyelilerin evi taşlaniyo.lütfen devlet büyükeri bu konuda çoookkkk duyarli olun insanlarin cigerleri yaniyo.
    Cevapla
  • ASIL 5 yıl önce Şikayet Et
    Din kisvesi altindaki Cemaatler iyice güvenirliligini kaybetti. Bunlar islamada zararli oluyorlar. Devlet bunlara sıkı denetim uygulamadı.
    Cevapla
  • hayirili 5 yıl önce Şikayet Et
    asin bidaha yapan olmaz
    Cevapla
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaportaya boya cila yapılmamış hallerini gösterin bunların millet ne olduklarını görsün
    Cevapla
  • Hızır Ilyas HASTA 5 yıl önce Şikayet Et
    Adnan hoca sosyete hocası olaraktan yillarca sosyeteye dini eğitimle beraber farklı yaşam tarzları empoze etti. Mutsuz zengin sosyete bayanlar onunla birlikte mutlu oldular. Siyasi terör veya ajan casusluk gibi bir durumu varsa, sanırım yakın zamanda açıklama olabilir
    Cevapla
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Varsa mı ? :)) Bu kadar ya körsünüz yada siyonizme yardım edenlerdensiniz ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...