2018 Arefe günü kargo şirketleri ve PTT kargo açık olacak mı?

2018 yılı itibariyle Kurban Bayramının 9 gün tatil olması sebebiyle kargo şirketleri ve PTT kargo ile işi olanlar bayramda açık mı sorusunu sormaya başladı. Peki kargo yapmak isteyenlerin öğrenmeye çalıştığı kargo şirketleri mesai saatleri ne oldu? İşte detaylar...

2018 Arefe günü kargo şirketleri ve PTT kargo açık olacak mı?
2018 Arefe günü kargo şirketleri ve PTT kargo açık olacak mı?
GİRİŞ 20.08.2018 09:24 GÜNCELLEME 20.08.2018 09:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

PTT KARGO 9 GÜN TATİL YAPACAK MI?

Bu yıl Kurban Bayramının 9 gün tatil olması sebebiyle gözler kargo şirketlerine çevrildi. PTT şubeleri de kamu kurumları içerisinde yer aldığı için resmi tatil günleri kurum tarafından aynı şekilde uygulanmaktadır. Yani hükümet tarafından açıklanan 9 günlük tatil programı PTT şubeleri ve çalışanları içinde geçerlidir. 

20 Ağustos Kurban Bayramı Arefe günü tüm bankalar açık mı? Saat kaça kadar...

 

 

Bu nedenle PTT şubeleri 17 Ağustos Cuma günü mesai bitimi ile beraber kapanıyor ve Kurban Bayramı arefe günü de dahil olmak üzere tatile giriyor. PTT şubeleri Kurban Bayramı tatilinin bitiş tarihi olan güne kadar kapalı olacak. PTT şubeleri tatil sonrası mesaiye 27 Ağustos 2018 Pazartesi günü itibari ile başlayacak. 

Sağlık Ocağı, Eczane, Hastaneler ve Aile Hekimliği Arefe günü açık mı?

BAYRAMDA KARGO ŞİRKETLERİ AÇIK OLACAK MI?

Bu yıl Kurban bayramında kargo şirketleri de 9 gün tatil yapma kararı aldı. Yani kargo şirketleri de PTT gibi resmi tatil günü itibari ile kapanacak ve ardından yine 27 Ağustos Pazartesi günü çalışmaya başlayacak. Kargoların PTT şubelerinden tek farkı bayramdan önceki Cumartesi günü yani 18 Ağustos Cumartesi günü çalışacak. Ancak kargolar arefe günü kapalı olacak ve hizmet vermeyecek. Yani acil kargo işi olanların bayramda önce mutlaka halletmeleri gerekmektedir.

YORUMLAR 2
  • Cebiki-1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Kargo tatil mi yaparmış arkadaş ya hu
    Cevapla
  • Mehmet Bey 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden onlar insan evladı değilmi bayramı seyranı yokmu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim