Mehmetçik imdada yetişti! Kara Şahin köye indi!

Ağrı’nın Diyadin ilçesinde rahatsızlanan bir kişiyi, Mehmetçik kurtardı. Kar yağışı nedeniyle yolu kapalı olan köye Sikorsky S-70 Black Hawk tipi helikopterle ulaşan jandarma, hastayı hastaneye ulaştırdı.

GİRİŞ 14.12.2018 01:04 GÜNCELLEME 14.12.2018 09:37
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Diyadin ilçesine bağlı Dedebulak köyü Kaynak Mahallesi'nde bir kişinin rahatsızlanması üzerine durum sağlık ekiplerine bildirildi.

 

 

Kar yağışı sebebiyle yolu kapanan köye ulaşamayan sağlık ekipleri, jandarmadan yardım istedi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Vali Süleyman Elban’ın talimatıyla hastayı tahliye etmek için harekete geçti.

BLACK HAWK (KARA ŞAHİN) KÖYE İNDİ

 

 

Saat 17.00 sıralarında Doğubayazıt ilçesindeki Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı Sikorksy S-70 Black Hawk tipi helikopter köye yönlendirildi.

Olumsuz hava şartlarına rağmen köye iniş yapan helikopter, hastayı alarak Doğubayazıt 1’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na nakledilerek, bekleyen ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan hastanın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • hyr 5 yıl önce Şikayet Et
    hainin bol olduğu yerde dikkatli olun.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    devletimiz bu işte hainlik yapacağınıza yanında olun membicede giriyoruz pkk bitti artık ama bu hainlikler devam ederse TÜRK milleti unutmaz tarih unutmaz
    Cevapla
  • Ferhat 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş Devlet için vardır Devlet vatandaş için vardır Doğu ve güneydoğu halkı bunları görün bir canın Devlet için ne kadar kıymetli olduğunu DEVLETİMİZ VAR OLSUN
    Cevapla
  • BilgeHan 5 yıl önce Şikayet Et
    Insan devlet icin degil devlet insan icindir. Devleti insan kurar. insani devlet degir. Devletsiz Insan pasa gibi yasar. ancak insan olmazsa ne devlet vardir ne de kurumlar. Allah ferasetli ve önünü görümp önlem alan insanimizin sayisini artirsin ve Yasasin akilli ve ferasetli insanlarimiz.
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Türkiye Cumhuriyeti Devleti, hükümeti büyük bir olgu bir tecrübedir.Allah devlet, millet, hükümetimize zeval vermesin. amin.
    Cevapla
  • Mardin 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bu işte biz böyle olursak değil dünyayla kafa tutarız allah birliğimizi bozmasın chp hariç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor