Açık açık söyledi: CHP müttefikimiz ve dostumuz...

Kemal Kılıçdaroğlu’nun İP, SP ve HDP'yle kurduğu zillet ittifakı Kandil’i memnun etti. Terör örgütü elebaşılarından Mustafa Karasu, ''CHP müttefikimiz ve dostumuz'' diyerek ittifakı övdü.

Açık açık söyledi: CHP müttefikimiz ve dostumuz...
Açık açık söyledi: CHP müttefikimiz ve dostumuz...
GİRİŞ 04.03.2019 10:00 GÜNCELLEME 04.03.2019 11:23

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde, CHP-İP-SP ve PKK uzantısı HDP’den oluşan zillet ittifakının gizli pazarlıklarla kurulduğunu, Kandil ve Pensilvanya'nın güdümünde olduğunu söylemişti. Erdoğan, ittifakın amacının, terör örgütlerinin uzantılarını, belediye meclislerine ve bürokrasisine taşımak olduğunu da kaydetmişti. Başkan Erdoğan, uyarılarında bir kez daha haklı çıktı. 

 

 

ÖVGÜLER YAĞDIRDI 

PKK inlerinin bulunduğu Kandil, Kılıçdaroğlu ve CHP’ye övgüler yağdırdı. Eli kanlı terör örgütünün elebaşılarından Mustafa Karasu, ''CHP müttefikimiz ve dostumuz'' dedi. Karasu, PKK medyasına verdiği röportajla, kirli ittifakın yol haritasının Kandil'de çizildiğini açık açık dile getirdi. HDP'lilerin ''Kürdistan'da biz kazanacağız, Batı'da AK Parti-MHP ittifakına kaybettireceğiz'' açıklamalarını hatırlatan elebaşı, ''31 Mart'ta bu politikanın ne kadar isabetli olduğu görülecek'' dedi. 

 

 

İTTİFAK GELİŞTİRME PROJESİ 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ittifakta öncü rol üstlendiğine dikkati çeken elebaşı Karasu, ''CHP'yle HDP her zaman yerelde ilişki içinde'' diye konuştu. Cumhur İttifakı'na karşı işbirliği yapılmasından duyduğu memnuniyeti saklamayan Karasu, ''HDP'nin temel dostları ve müttefikleri, sosyal demokrat güçlerdir'' dedi. CHP dışındaki çeşitli sol hareketlere de seslenen terörist Karasu, 7 Haziran seçimlerini hatırlatarak ''HDP projesi aynı zamanda demokratik ittifak geliştirme projesidir'' ifadelerini kullandı. 

CHP'DE İSTİFALAR SÜRÜYOR 

Bu arada Kılıçdaroğlu’nun, yerel seçimler için aday belirlerken, eş-dost-akraba kayırmacılığı yapması nedeniyle parti teşkilatında başlayan istifalara bir yenisi eklendi. CHP Buca Gençlik Kolları Başkanı Can İrat ve yönetim kurulu, Parti Meclisi tarafından ilçe belediye başkan adayı olarak belirlenen Suat Nezir'in isminin ilçe seçim kuruluna sunulmamasına tepki olarak istifa etti. Yapılan açıklamada, ''Bazı makam sahiplerinin yaptıkları hileleri görmek bizi onlar adına da utandırmıştır'' denildi. 

YUNAN'dAN BAŞARIR'A ÖVGÜ

Akdeniz’deki enerji kaynaklarını yağmalamak isteyen Yunanlar ve Rumlar, CHP'li vekil Ali Mahir Başarır'a övgüler yağdırdı. Başarır, Enerji Bakanı Fatih Dönmez'e önerge vererek ''Akdeniz'de petrol aramayı bırakalım'' demişti. CHP'li Başarır’ın skandal açıklamaları Yunan ve Rumlar tarafından sevinçle karşılandı. O sözleri manşete çeken Yunan medyası, Başarır'ın açıklamasını Türkiye'ye karşı koz olarak kullandı. Yunan Dimokratia gazetesi, Başarır’a gösterilen tepkilerin haksız olduğunu savundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi