Özhaseki büyük müjdeyi verdi! Yüzde 50 indirim geliyor...

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara’da okuyan öğrencilere otobüs fiyatlarında %50 indirim müjdesi verdi. Gençlere yönelik birçok projesi olan ve öğrencilerin Ankara’da daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlayan Özhaseki’nin üç ç ve uyanık kütüphaneler projesi de gençler arasında büyük heyecana neden oluyor.

Özhaseki büyük müjdeyi verdi! Yüzde 50 indirim geliyor...
Özhaseki büyük müjdeyi verdi! Yüzde 50 indirim geliyor...
GİRİŞ 28.03.2019 11:32 GÜNCELLEME 28.03.2019 11:32
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, başkent için hazırladığı projelerle Ankara’nın ekonomik ve kültürel anlamda dünya başkentleri arasına gireceğinin altını her platformda çiziyor.  

 

 

ÖĞRENCİLERE 'YÜZDE 50 İNDİRİM' MÜJDESİ

Gençlere ve öğrencilere de ayrı bir önem veren Özhaseki son olarak Ankara’da okuyan öğrencilere bilet fiyatlarında %50 indirim yapacağını duyurdu. Gençler arasında büyük heyecanla karşılanan bu müjdenin yanı sıra Özhaseki’nin projeleri arasında üç Ç ve uyanık kütüphaneler projeleri de büyük bir heyecanla karşılandı.

 

 

UYANIK KÜTÜPHANELER

Özhaseki’nin bu projesiyle Öğrencilerin istedikleri saatte gidip ders çalışabilecekleri kütüphaneler yapacaklarını vurgulayan Özhaseki, "Bunların yerini tespit ettik. İlk etapta yapacağımız 10 tane kütüphane 7 gün 24 saat açık olacak.

ÇAY ÇORBA, ÇAMAŞIR MODELİ

Sosyal projeler kapsamında öğrencilere ve gençlere yönelik hazırlanan bir diğer projenin de 3Ç modeli olduğuna dikkat çeken Özhaseki, "Çay, çorba çamaşır. Okul bölgelerinde özellikle de girişlerde, çocukların okula geldiğinde bir kupa içerisinde çorba içebilecekleri bir imkan. Çamaşırını teslim edip okuldan çıktığında tertemiz alıp götürebileceği bir ortam. Bunu da iş başına geldikten sonra birinci yılda uygulayacağımız çok ciddi bir iş" diye konuştu.

YORUMLAR 40
  • Erdalsilo 5 yıl önce Şikayet Et
    Durmak yok yola devam güzel günleri görüyorum zamana çok ihtiyacımız var
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ankara ya bir çok noktadan aynı anda başlayıp yeni metro ve tramvay yapılmalı. Trafik ve insanlar rahatlamalı. İnşallah hak batıla üstün gelecek. Akrepler yılanlara oy versin vız gelir.
    Cevapla
  • Naib 5 yıl önce Şikayet Et
    Hizmeti Ak Parti harici hangi parti verdi de başkalarına oy verebiliyorsunuz ? Hadi hükümet düşmanısınız vermek istemiyorsunuz eyvallah, peki düşmanlık sonucu teröristlere mi vereceksiniz ?
    Cevapla
  • ANKARALI 5 yıl önce Şikayet Et
    Metroların daha fazla kullanılması için..Başkanım Metroların ring otobüslerinide Ücretsiz yapın.Aktarmalarda 1 TL alınıyor.
    Cevapla
  • yaşar 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah sudada yüzde elli indirim yapar. bizde öğrenci değilsekte öğrenci babasıyız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş!.."
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!