Ankara'da kritik toplantı! MSB'den açıklama

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 'Akar ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu heyetler arası değerlendirme toplantısında bir araya geldi, toplantıda TSK'nın komuta kademesi de yer aldı.' denildi.

Ankara'da kritik toplantı! MSB'den açıklama
Ankara'da kritik toplantı! MSB'den açıklama
GİRİŞ 24.04.2019 19:16 GÜNCELLEME 24.04.2019 22:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Bakan Akar ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun görüşmesine ilişkin yapılan açıklamada : "Akar ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu heyetler arası değerlendirme toplantısında bir araya geldi, toplantıda TSK'nın komuta kademesi de yer aldı. Toplantıda, Türkiye'nin hak ve menfaatlerinin korunması konusundaki kararlılık vurgulandı. Ege Denizi ve Doğu Akdeniz'deki son gelişmeler, Suriye'de tesisi planlanan güvenli bölge, bölgesel güvenlik ve dış ilişkiler konuları ele alındı" denildi.

 

 

 

YORUMLAR 10
  • İnanan 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerika keşke bize f 35 vermese uçak bilgisayar Amerika onu uzaktan kumanda edebilir istediği bilgiyi alabilir yani bizim bütün bilgiler f 35 yüzünden Amerika ya uçabilir. Bize kendimizi koruyacak uçak gerekiyor f 35 kendini korumaktan aciz milli uçağımız 2030 lardan sonra gelecek f 16 lar eskiyor. Su 57 en mantıklı seçenek gibi duruyor.
    Cevapla
  • iskender 5 yıl önce Şikayet Et
    iblisin oğlu netanyahu 50 sene bu çeteleri yetiştirmiş,beklemiş şimdi aklı sıra bu delileri (suud ve trump)kullana rak büyük şeytan imparadorluğunu kuracaklar.Onbinlerce senedir hep aynı nakarat.Nuh tufanı dünyayı içine çökertiyor,nereye kaçacaksınız.
    Cevapla
  • Bilmeyen 5 yıl önce Şikayet Et
    Kafirler lafdan anlamaz kesinlikle mudahale gerek
    Cevapla
  • mehmet kut 5 yıl önce Şikayet Et
    önümüzde 4.5 yıl var dış ve içte ki küffar bu dönem içinde mutlaka sinsi planlarını uygulama peşinde olacak, Rabbim başta Reisimiz olmak üzere hepimizin ferasetini arttırsın, bize akıl ve güç versin, acizlikten ve basiretsizlikten sonsuz kudret sahibi Allaha sığınırız. Ey müminler hangi işi yapıyorsak en iyisini yapalım, şikayet etmeyelim şükredelim, samimi ibadet ve samimi dua gerekli yoksa küffar bize bu günlerimizi aratır, uyanık olun.
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    S 400 şart onları erken almalıyız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti