AK Parti'den seçimin iptali ile ilgili CHP ve Gül'e çok sert yanıt

Yüksek Seçim Kurulu AK Parti Temsilcisi Recep Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Parti Grup Toplantısı'nda yapmış olduğu açıklamalar ve hakaretlerle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

AK Parti'den seçimin iptali ile ilgili CHP ve Gül'e çok sert yanıt
AK Parti'den seçimin iptali ile ilgili CHP ve Gül'e çok sert yanıt
GİRİŞ 08.05.2019 17:09 GÜNCELLEME 08.05.2019 17:10
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İşte Recep Özel'in açıklamalarından satır başları:

 

Kılıçtaroğlu YSK üyelerine küfür ve hakaret etti,isim isim okuyarak hedef göstermesi hiç kimsenin dikkatını çekmedi. YSK nın verdiği karar seçimlerin kısa bir süre sonra tekrar yenilenmesi.İmamoğlunun mazbatasını alıp sayın Binali Yıldırım’a vermedi bu panik telaş hakaret niye?

HERKESİN KARAKTERİ ORTAYA ÇIKTI

Milli Görüş hareketinin üç partisi haksız ve hukuksuz yere kapatıldı,İktidar Partisi Ak Parti hakkında kapatılma davası açıldı aynı küfür ve hakaretleri duymadık. Karar doğru Yada yanlış olması önemli değil,en önemlisi turnusol kağıdı gibi herkesin karekterini ortaya çıkarttı.

Mutlu azmış azınlığın küfür ve hakaretlerini görmezden gelen sözümona muhterem dava adamları zevatın görüşleri hayret verici. HALEP ORDAYSA ARŞIN BURDA,23 Haziran da tekrar seçim olacak bu öfke bu küfür bu hakaretler neden?

ABDULLAH GÜL'E ÇOK SERT YANIT


11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün YSK kararını 367 kararına benzeten çıkışına en sert tepki Yüksek Seçim Kurulu AK Parti Temsilcisi Recep Özel’den geldi. “Bu şarkı burada bitmez! Bu hikâyede çakallara yer yok!” diyen Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Abdullah Gül’e ‘kardeşim’ sözleriyle Cumhurbaşkanlığı yolunu açmasını hatırlattı.
 
“SONRA DÖNÜP MİLLETE NE DİYECEKSİNİZ?”
 
Resmi twitter hesabından konuyla alakalı paylaşımda bulunan Özel, Gül’ün sözlerine karşılık, “Recep Tayyip Erdoğan size "kardeşim" diyecek! Ve siz onu "kuyuya" atmaya çalışanlarla beraber hareket edeceksiniz! Sonra dönüp millete ne diyeceksiniz; "Kardeşimizi çakal yedi, bu da gömleği" mi diyeceksiniz? Bu şarkı burada bitmez! Bu hikâyede çakallara yer yok!” dedi.
 

 

 

 

YORUMLAR 26
  • mübarek . 4 yıl önce Şikayet Et
    Güllerede küstüm açmasınlar.
    Cevapla
  • Murad1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya apdullah bey bu adamların partisinin istanbul il başkanı boşuna namaz kılıp oruç tutmayın cennette yer kalmadı diyip ALLAH resulüne kuranı kerime tüm değerlerimize küfür etti ogün neredeydin.neden bu hırs,kin sana kardeşim deyip cumhurbaşkanlığı makamına oturtan birine ahde vefa bumu. Bugün söylediklerini o makamda otururken neden söylemedin.bir elin yağda bir elin baldamıydı. Yol arkadaşına kızgınlığın gözlerini kör etmişki, bunca değerlerimize saldıranlara destek okuyorsun.unutmaki ALLAH ın da bir hesabı var .sana oy verdiğim dönemlerde hakkım geçtiyse haram olsun.
    Cevapla
  • furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip Erdoğan olmadan siz bir hiçsiniz.Değerinizi yitirdiniz ne uğruna
    Cevapla
  • ender 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar seçimlerin yenilenecek olmasına bu kadar üzüldüklerine göre demek ki oylarını da CHPKK'ya verdi,her halde aynı zamanda da hala Ak Parti üyesi
    Cevapla
  • Sezai 4 yıl önce Şikayet Et
    Ortalik 4 partinin sozculerinin salyalarindan gecilmiyor..AKP durusun super
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var