Iğdır'dan acı haber! Şehit ve yaralılar var

Iğdır'da, Türkiye-İran sınırında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Iğdır'dan acı haber! Şehit ve yaralılar var
Iğdır'dan acı haber! Şehit ve yaralılar var
GİRİŞ 01.06.2019 11:20 GÜNCELLEME 01.06.2019 16:04
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, sınırın Iğdır tarafında  güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı. 

3 ŞEHİT 4 YARALI

Çatışmada ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu, 4 asker  yaralandı.Yaralı askerler, Iğdır'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi  altına alındı. 

OPERASYON SÜRÜYOR

Takviye ekiplerin gönderildiği bölgede, kaçan teröristlere yönelik  operasyonun sürdüğü belirtildi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı, Iğdır'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmayla ilgili açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Iğdır sınır bölgesinde 1 Haziran 2019 tarihinde PKK’lı bölücü teröristlerle çıkan çatışmada 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır" denildi. Bölgede operasyonlara devam edildiği kaydedilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

 

 

YORUMLAR 94
  • izmir hakkı kul 4 yıl önce Şikayet Et
    saldırı iran türkiyenin arasını açmak amaçlı olabilir ığdır pkk-milliyetçi-caferiler var burayı birbirine düşürme taktiğide olabilir.iranın içine girip yuvalanan pkk yı temizlemek gerekir.
    Cevapla
  • keskin i 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM ASKERLERİMİZİ KORU VE KAFİRLERE KARŞI MUZAFFER EYLE. amiin inşallah.
    Cevapla
  • İsyan 4 yıl önce Şikayet Et
    Son zamanlarda Iğdırda yükselen terör belası, ne anlama geliyor farkındayız. tüm vatanseverler göreve hazırız. Reis emretsin yeter
    Cevapla
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    İran bu zor günlerinde eğer pkk konusunu kökten çözmezse dünya üzerindeki yalnızlığı biraz daha artacaktır. Türkiyeden İrana karşı ciddi destek söz konusuyken İran pkk sorunun çözmeli ve o bölgeye ciddi asker desteği sağlamalıdır. ermenistandan geçişleride sıfırlamalıdır. Çünkü pkkya İran üzerinden ermenistan desteği sürüyor
    Cevapla
  • Kozanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Efe kardeş, biz kendi sınırımızı %100 kontrol edebiliyor muyuz, bu kadar molay mı? Madem ermenistan destek veriyor, yerlerini birleyip ermeni içini bombalasak veya oraya girip dağıtacağız diyerek ermeni sınırını biraz zorlasak??? Ortalığı karıştıran ermenistanın sakin kalması kabul edilemez, bedel ödemeli!!!
    Cevapla
  • Mardinli Selma 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu teröristler ermenistanda egitilip saklanmaktadir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?