Sakal-ı Şerif’i çaldılar

Ramazan ayında sergilenmek üzere Denizli’nin Çivril ilçesine getirilen Sakal-ı Şerif'in, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındığı iddia edildi.

Sakal-ı Şerif’i çaldılar
Sakal-ı Şerif’i çaldılar
GİRİŞ 11.06.2019 16:23 GÜNCELLEME 11.06.2019 16:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Ramazan ayında vatandaşların ziyaretine açılan ve Çivril Yeni Camiinde sergilenen Sakal-ı Şerif kayboldu. Kutsal emanetin kaybolduğunu fark eden yetkililer polise haber verdi. Konuyla ilgili olarak adli ve idari soruşturma açıldığı belirtilirken Sakal-ı Şerif’in ne zaman kaybolduğunun net olarak bilinmediği öğrenildi. Cami cemaatinden bazı vatandaşlar yaşanan olaydan sonra şakın olduğunu belirterek, "Ramazan ayında sergilenmek üzere camimize getirilen kutsal emanetin yerinde olmadığını fark ettik. Daha sonra da polise haber verildi. Böyle bir olayın yaşanmasından dolayı çok şaşkınız, böyle bir olay ile Çivril’de ilk defa karşılaşıyoruz” dedi. Olay sonrası, İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı. 

YORUMLAR 10
  • Selam 4 yıl önce Şikayet Et
    Dinimiz İslam'da böyle şeylere yer yok. Allah'a ve Resul'e itâ'at ederiz.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Yarın ahiret te peygamber efendimizin huzuruna çıktığında ne cevap vereceksin eyy hırsız çabuk tövbe et yoksa durumun çok vahim.
    Cevapla
  • apo 4 yıl önce Şikayet Et
    dinsizler
    Cevapla
  • Muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesin sevgiden ötürü yaptılar bunu.Sonuçta her müslüman böyle değerli bir emanete sahip olmak ister ancak be kafasız yaptığın hırsızlık.
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    bakkaldan ekmekmi çalıyonuz la ne içtiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor