İstanbul Valiliği'nden flaş Küçükçekmece açıklaması

İstanbul Valiliğinden, Küçükçekmece'de dün meydana gelen olayla ilgili açıklama yapıldı. Valilik, "Olayın görgü tanığı, mağdur olduğu iddia edilen çocuk ve çocuğun anne-babasının ifadelerinde 'konunun yanlış anlamadan kaynaklandığı ve herhangi bir kişiden şikayetçi olmadıklarını' beyan ettikleri anlaşılmış olup, adli ve idari tahkikatı sürdürülmektedir" denildi.

İstanbul Valiliği'nden flaş Küçükçekmece açıklaması
İstanbul Valiliği'nden flaş Küçükçekmece açıklaması
GİRİŞ 30.06.2019 16:33 GÜNCELLEME 30.06.2019 16:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yazılı açıklamada, ALO 155 hattına, bir çocuğa yönelik sözlü cinsel taciz iddiasına dair ihbar gelmesinden sonra harekete geçildiği belirtildi.

Yabancı uyruklu şüpheli E.A. (suça sürüklenen çocuk) ile mağdur olduğu iddia edilen çocuğun dün akşam 21.15'te Çocuk Polisi Şubesine teslim edildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Olayın görgü tanığı, mağdur olduğu iddia edilen çocuk ve çocuğun anne-babasının ifadelerinde, 'konunun yanlış anlamadan kaynaklandığı ve herhangi bir kişiden şikayetçi olmadıklarını' beyan ettikleri anlaşılmış olup, adli ve idari tahkikatı sürdürülmektedir. Şüphelinin alınması ve sonrasında, çevrede toplanan vatandaşlarımızca yapılan gösterilerde bazı iş yeri ve araçlar zarar görmüş, kalabalığın dağılması ve taşkınlıkların önlenebilmesi için zorunlu olarak polis ekiplerimizce müdahalede bulunulmuştur."

Açıklamada, bu ve benzeri olaylarda vatandaşların, toplumsal huzur ve barışı hedef alan provokasyonlara karşı dikkatli olmaları ve güvenlik güçlerine destekte bulunmaları gerektiği vurgulanarak, "Durumu olduğundan çok farklı gösteren, şahsi kimliğini gizleyerek sosyal medya yoluyla provokatif paylaşımlarda bulunanlar mutlaka tespit edilecek ve haklarında yasal işlemler yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 7
  • ÜÇ HİİLAL. 4 yıl önce Şikayet Et
    İSTANBULLU BüyükŞerir Belediyesini DEVLETİN VALİSİ'ne it diyecek kadar alçalan birine teslim etti.Bekle istanbul iyi günlerindesin.Daha neler göreceksin.İSTANBUL teröristten geçilmez,yaşanılamaz bir yer halini alması yakındır.İSTANBULLU hak ettiği, rezilliği yaşayacaktır.
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonrasında ben anlamıyorumki Ramazanda oruç yok namaz kılanı yok,buraya esedciler mi geldi anlamadım,Bana göre gerçek inananlar orda savaşta ,buraya gelenler bizim burdaki çapulcu tayfası sanırım,çok azı istisna %
    Cevapla
  • Tsli 4 yıl önce Şikayet Et
    Görmek için namaz vakti camide olmak gerekiyor
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya artık şu tampon bölge olayını yapın doğuda güneydoğuda milyonlarca boş arazi var yap abi zaten avrupa birliği vs para geliyor,orda yaşasınlar tüm ihtiyaçlarını görsünler,ordan şehirlere kaçanıda ülkesine report et bak bir daha kaçan oluyormu,yanlış siyasetti artık dönmek lazım
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben şahsen İkitelli Küçükçekmece de oturuyorum,olayı görmedim ama,sağdan soldan duyduğuma göre pekde yanlış anlaşılma değil.ve çevremde görüyorum,çocukların oyun alanı parklargrublar halinde mültecilerden geçilmiyor. sonra mülteci bir insanın küçük çocukla işi ne,biz Türk vatandaşı olup,yanlış anlaşılır diye parkda çocukların olduğu yere otururken tedirginlik yaşıyor,bir çocuğa luzumunda birşey sormaya çekiniyoruz.
    Cevapla
  • Tsli 4 yıl önce Şikayet Et
    İkisi de çocuk
    Cevapla
  • garip 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet Mülteciler üzerinden oynuyor buna bi çare bulunsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi