Skandal sözleşmeye tepki yağıyor! Erdoğan da 'fesh edilebilir' demişti

Vatandaşı isyan ettiren ''İstanbul Sözleşmesi'' ile ilgili skandallar silsilesi bitmek bilmiyor... Gelen tepkiler üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamalara rağmen İstanbul Sözleşmesi'nin Etkin Uygulanması ve İzlenmesi Alt Komisyonu ile Feminist derneklerin buluştuğu toplantısı büyük tepki çekti.

Skandal sözleşmeye tepki yağıyor! Erdoğan da 'fesh edilebilir' demişti
Skandal sözleşmeye tepki yağıyor! Erdoğan da 'fesh edilebilir' demişti
GİRİŞ 07.07.2019 15:31 GÜNCELLEME 07.07.2019 22:21
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

''İstanbul Sözleşmesi'nin Etkin Uygulanması ve İzlenmesi Alt Komisyonu'', İstanbul Sözleşmesi'nin daha etkin uygulanması için Feminist derneklerle bir araya geldi.

 

 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul Sözleşmesi ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği gibi projelere ilişkin, ''İstanbul Sözleşmesi nas değildir, fesh edilebilir'' açıklamasına rağmen yapılan organizasyon kamuoyunda büyük tepki çekti..

''ŞEYTAN, İŞBİRLİKÇİLERİ İLE BİRLİKTE FAZLA MESAİ YAPIYOR''

 

 

''Aileyi parçalama sözleşmesi'' olarak bilinen İstanbul Sözleşmesi'nin ''Etkin Uygulanması ve İzlenmesi Alt Komisyonu''na katılan isimlere değinen yazar Abdurrahman Dilipak, ''Türk Kadınlar Birliği, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı, Kadın Dayanışma Vakfı VE KADEM’in de TBMM’deki komisyon toplantısında yer aldığını görüyoruz. Görünen o ki, bugünlerde Şeytan, tüm dünyada işbirlikçileri ile birlikte fazla mesai yapıyor. Seçim sonuçlarının bu şekilde sonuçlanmasında Kadın politikalarının aile üzerindeki tahribatının ve bu tahribata sebep olan süreçte, sözleşmeye dayalı eylem ve söylemlerin rolü büyüktür'' şeklinde konuştu. 

''TOPLUMSAL SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ YOLUNDA ADIMLAR ATILMALI''

Süresiz nafaka ve erken evlilik mağdurlarının çığlıklarına kulak tıkandığına işaret eden Abdurrahman Dilipak, sözlerini şöyle tamamladı:

''İstanbul Sözleşmesi ve 6284’ün mağdur ettiği insanlarımızın sayısı gün geçtikçe artıyor. Bir yandan süresiz nafaka mağdurları, diğer yandan erken evlilik mağdurları sorunlarına çözüm beklerken İstanbul Sözleşmesi'nin etkinliğinin artırılmasını ilişkin toplantılar yapılması kamuoyundaki tepkileri daha da artırıyor. Toplumsal sorunların çözümü yolunda adımlar atılmalı. Şeytan şeytanlığını yapacak, şeytana karşı olanlar da Hak bildikleri yolda yürümeye devam edecekler. Ve herkes yapıp yapmadığı ile, ya kendi cennetine sırtında tuğla taşıyacak, ya da kendi cehennemine odun taşıyacak. Nefislerimize taht kurmuş oturan Şeytanların varlığı günah işlememizin gerekçesi, bahanesi olamaz. Necip Fazıl Kısakürek'in dediği gibi 'Ey düşmanım sen benim ifadem ve hızımsın, gündüz geceye muhtaç, bana da sen lazımsın.'' 

YUSUF KAPLAN'DAN SERT TEPKİ

''Aileyi parçalama sözleşmesi'' olarak bilinen İstanbul Sözleşmesi'ne Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan'dan da sert tepki geldi. Sosyal medyadan konuyla ilgili mesajlar veren Kaplan, durumun ciddiyeti ile ilgili çok net mesajlar paylaşarak uyarıda bulundu. 

Yusuf Kaplan, "Cinsiyet eşitliği gibi Soros projeleriyle aileyi çökerten Millî Eğitim, Aile Bakanlığı ve KADEM projeleri derhal durdurulmalıdır!" ifadelerini kullandı.

İşte Kaplan'ın sosyal medyadan yaptığı o açıklamalar; 

YORUMLAR 114
  • İzmirli. 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışşşş. Nokta. Kim yaparsa yapsın yanlışşşş.
    Cevapla
  • müslüman 4 yıl önce Şikayet Et
    O Zaman fesh edin neyi bekliyorsunuz. tüm aile çöktükten sonramı hareket edeceksiniz.
    Cevapla
  • serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşmeyi okumak yada bilmek gerekmiyor ! Etrafınıza bir baksanıza aile kavramı ne hale gelmiş.Özellikle kadınlar kendilerine empoze edilen yaşam tarzını çok kolay kabulleniyorlar.Ve bunu çok ciddi savunur duruma geldiler.Ok yaydan çıktı.
    Cevapla
  • Mehmet014 4 yıl önce Şikayet Et
    İçi boş yine tartışmalar yürütüyoruz,nedir bu sözleşmenin tamamen içeriği bilinmiyor.Cinsiyet eşitliği ne demek istiyor,kadın ve erkeğin iş hayatında ve sosyal hayatta aynı haklra dahip olmasınımı,ki bunda rahatsız olunucak bir surum tok.Şayet başka bişeylerde varsa içinde,eşcinsellerle ilgili,tabiki gözden geçirilebilir.
    Cevapla
  • Red 4 yıl önce Şikayet Et
    İçeriği bilinmiyor demişsiniz. İnternete istanbul sözleşmesi diye yazın, maddeler orada var.aile yok ev hayatı var.yani erkek erkeğe ve kadın kadına ev hayatı da bunun icinde
    Cevapla
  • Haamid b. 4 yıl önce Şikayet Et
    Erkek ile kadının yaratılışi eşit mi eşitlik olsun!? Eşitlik adalet midir?! 3metrelik duvardan etrafa bakmak isteyen biri 0.50 diğeri 2 metre olan adamın ikisine de 1 metre merdiven eşitliktir ama adalet değildir. Biri bakabilecekken diğeri göremeyecektir. Allah'ın kanunlarından çıka çıka dünyanın çivisi de çıkacak. Kendinize gelin artık.
    Cevapla
  • Araştırın 4 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşme eşcinsel kadınlar ifadesini içeriyor
    Cevapla
  • semih 4 yıl önce Şikayet Et
    laiklerin kurduğu bütün dernekler vakıflar kapatılsın halka farklı görünüyorlar ama yaptıkları iş farklı hepisinin amaçı türkiyede müslümanlığı yok etmek küçük yaşta çocukların beyninden inancı silerek sapkılıği teşvik ediyorlar türkiyede müslümanlık biterse türkiye yıkılır yok olur bunu bilen siyonisteler bu amaçla çalışıyor artık uyanalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları Fatih Portakal'ı çileden çıkardı: Yazıklar olsun
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu