Silahlar yola saçıldı, gerçek ortaya çıktı

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde cipin devrilmesi sonucu 6 kişi yaraladı.

Silahlar yola saçıldı, gerçek ortaya çıktı
Silahlar yola saçıldı, gerçek ortaya çıktı
GİRİŞ 14.08.2019 05:59 GÜNCELLEME 14.08.2019 07:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Sungur G. idaresindeki 61 LC 100 plakalı cip, Anadolu Otoyolu İstanbul istikameti Büyük Melen mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

 

 

Cipin ters dönerek durabildiği kazada, sürücü ile araçta bulunan Beliz Ay, Elif, Çağlar ve Arif Gedik ile ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. 

 

 

Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul istikametine uzun araç kuyruğu oluştu. Cipin olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

Öte yandan cipin avcılara ait olduğu öğrenilirken, araçtan yola savrulan av tüfekleri, tabancalar ve bu silahlara ait mermiler jandarma tarafından çevrede güvenlik önlemi alınarak toplandı.

YORUMLAR 11
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanların neslinin tükenmesinin sebebi Avcılar değildir. Hayvanların doğal ortamları yok ediliyor. Göller kurutuldu ormanların içinde villalar yapıldı dağların en ücra yerinde bile birilerinin villası var. Avcılar av yapabilmek için devlete bir servet ödüyor ve devlet üretme çiftliklerinde Bu paralar ile hayvan yetiştirilip serbest bırakılıyor. Eğer avcılar'ın ödediği para olmasa şu anda gördüğünüz hayvanları da göremeyeceksiniz. Aynı zamanda ülkemiz av turizmi ve silah sanayinden yurtiçi ve yurtdışı satışlarından çok büyük döviz ve işçilerimize iş sağlıyor.
    Cevapla
  • hami 4 yıl önce Şikayet Et
    allah sizi bildigi gibi etsin
    Cevapla
  • Falcons 4 yıl önce Şikayet Et
    İncitme canı, incitir seni..
    Cevapla
  • önkonyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    av yapa yapa karga güvercin saksağan serce kumrudan başka kuş kalmadı..
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    tabancayla av mi olur...av tufegi kamufle etmek icindir gerisi pkk dhkpc malidir..Allah in emri kurbana karsi cikarlar ama hayvan avlamaya sessiz kalirlar....avciliga karsiyiz dogadaki hayvan nesli tukeniyor...o cip iyi arastirilmali altindan pis kokular geliyor.. Allah arabalarini ters cevirmis meydana cikmislar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü