Feci kaza! Anne ile çocuğu hayatını kaybetti

Konya’nın Kulu ilçesinde otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu anne ile çocuğu hayatını kaybetti, baba yaralandı.

Feci kaza! Anne ile çocuğu hayatını kaybetti
Feci kaza! Anne ile çocuğu hayatını kaybetti
GİRİŞ 20.08.2019 03:05 GÜNCELLEME 20.08.2019 03:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 21.45 sıralarında Konya Ankara Karayolu Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Tesisleri yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan Aksaray istikametine seyir halinde olan E.K. idaresindeki 73 DN 343 plakalı TIR ile mola sonrası tesisten çıkarak Aksaray istikametine dönmeye çalıştığı belirtilen E.Ç. (34) yönetimindeki 42 ABC 813 plakalı otomobil çarpıştı.

 

 

Kazada, otomobilde bulunan sürücü, eşi ve çocuğu yaralandı. Yaralılardan sürücünün eşi R.S.Ç. ambulansla olay yerinden Ankara’ya hastaneye sevk edildi. Sürücü ile 5 yaşındaki çocuğu K.Ç. de ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı R.S.Ç. Ankara’da kaldırıldığı hastanede, çocuğu K.Ç. de Kulu Devlet Hastanesinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumunun ağır olduğu belirtilen sürücü E.Ç. de yapılan müdahalelerin ardından Konya’ya sevk edildi.
 
Kaza sonrası TIR sürücüsü gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 4
  • YAVAŞŞŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    olay belli tır tesisten çıkarken haliyle uzun araç karşıdan otomobil ölümüne basarak geliyor ve kaçınılmaz son
    Cevapla
  • halk 4 yıl önce Şikayet Et
    burda tesisten çıkanmı kurala uymuyor ana yoldan gidenmi kurala uymuyor trafik kuralları ni bilmeden dreksyona çıkıyoruz başkalarını suçluyoruz tesislerden çıkan yolu kontrol edıp yol boş iken çıkacak
    Cevapla
  • Gercegin Sesi 4 yıl önce Şikayet Et
    Tirlar kamyonlar otobusler dolmuslar ve taksiler hicbir kurala uymuyor denetlenmiyor ceza almiyor dokunulmazliklarimi var insan hayati bu kadar ucuzmu
    Cevapla
  • alivelideli 4 yıl önce Şikayet Et
    Dediğinize katılmakla beraber. Burada ki olayda Karayolları Trafik Kanunu' nun 57 maddesinde ki bentlerden "Bir mülkten çıkan sürücüler, karayolundan gelen araçlara geçiş hakkı vermek zorundadır." hükmü gereği Otomobil sürücüsü ASLİ kusurlu, TIR sürücüsü ise TALİ kusurludur. Bu tır değilde otomobille otomobil kazası da olsa aynıydı. Orası Aksaray istikametine yokuş aşağı bir yerdir. Tırın hızlı olması muhtemeldir ki Takoğraf denilen alette hızı varsa çıkar. Her hâlükarda otomobil sürücüsü ASLİ kusurludur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak