Evde yalnız olduğu sırada... Korkunç son!

İzmir’in Bornova ilçesinde, Dilay B. (19), evde yalnız olduğu sırada başına dayadığı tabancayı ateşleyerek, yaşamına son verdi. Silahın, emekli uzman çavuş olan baba Zülfikar B.'ye ait olduğu belirtildi.

Evde yalnız olduğu sırada... Korkunç son!
Evde yalnız olduğu sırada... Korkunç son!
GİRİŞ 21.08.2019 18:38 GÜNCELLEME 21.08.2019 20:15
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Olay, dün, Evka 4 Mahallesi'nde meydana geldi. Dilay B., annesinden ayrılan babası, emekli uzman çavuş Zülfikar B. işteyken, tabancasını alıp, başına tek el ateş etti. Silah sesini duyan komşular, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbarla eve gelen sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Dilay B.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

 

 

PSİKOLOJİK SORUNLAR YAŞIYORDU

Baba Zülfikar B., olayı, fabrikadaki işinden çıkıp, eve geldiğinde öğrendi. Yakınları, Dilay B.'nin son zamanlarda psikolojik sorunlar yaşadığını ve içine kapandığını söyledi. Polis, intiharla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Genç kızın cansız bedeni, savcının incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Dilay B.'nin cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarınca teslim alınarak, toprağa verilmek üzere memleketi Tokat'a götürüldü.

YORUMLAR 14
  • Adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruhu boş olanı hiç bir dünyalık mutlu edemez. Ruhun gıdası ise İmandır. İmansız ruh ise sinede yüktür.
    Cevapla
  • Emekli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ya..
    Cevapla
  • WİRUSMAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim bilir ne derdi vardı o yaşta,ama hayatına son verecek kadar ne olmuş olabilir ki acaba ? Allah günahları ile muamele eylesin ne diyelim .
    Cevapla
  • taşeron 4 yıl önce Şikayet Et
    yavrum ya gencecık fıdan.. allah rahmet etsin. amin
    Cevapla
  • yoru yor... 4 yıl önce Şikayet Et
    İsteyen istediği yorumu yapsın. Gençliği kaybediyoruz. Temelinde inançszılık ve maddecilik yatıyor. Hiç Allah’tan korkan canına koyabilir mi? Hiç yeterince sevilen ilgi gören bir genç yaşama sevincini kaybedebilir mi?
    Cevapla
  • ERDİ 4 yıl önce Şikayet Et
    kendimizi müslüman sanıyoruz ama alakamız yok islamı bilerek okuyarak değilde taklitle yaşıyoruz ve sonuç malesef felaket
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler