İsmini açıklamadı... Tüm borçları ödedi!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir hayırsever, bakkala olan yaklaşık 10 bin liralık veresiye borcunu ödedi.

İsmini açıklamadı... Tüm borçları ödedi!
İsmini açıklamadı... Tüm borçları ödedi!
GİRİŞ 23.08.2019 00:49 GÜNCELLEME 23.08.2019 07:37
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İsmini açıklamayan bir hayırsever, Soğuksu Mahallesi'ndeki bir bakkala dar gelirli vatandaşların veresiye borçlarının bulunduğunu öğrendi.

 

 

Bakkal işletmecisi Osman Cengiz ile irtibata geçen hayırsever, mahalle sakinlerinin yaklaşık 10 bin liralık borcunu Cengiz'in banka hesabına havale yaparak ödedi.

"BORCUNUZ YOKTUR"

 

 

Durumu sevinçle karşılayan Cengiz, bakkalın girişine "Tüm borçlarınız hayırsever bir vatandaş tarafından ödenmiştir. Borcunuz yoktur." yazılı afiş astı.

Cengiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mahalledeki bazı kişilerin borcunu ödeyemediği, bu borçları bazen kendisinin sildiğini söyledi.

Veresiye defterinde yazılı borçların tek seferde ödenmesinin güzel bir davranış olduğunu dile getiren Cengiz, "Veresiye defterinde borcu bulunanlar borçlarının ödendiğini duyunca çok şaşırıyor. İsmini benim de bilmediğim hayırsever, dar gelirlilerin hayır dualarını aldı. Yakında oğlumun düğünü vardı, toplu bir para elimize geçmesi bizim için de güzel oldu." diye konuştu.

Mahalle sakini Fazıla Sever ise veresiye defterinde adı yazılı kişilerin borcunun bir hayırsever tarafından ödenmesinin çok güzel bir hareket olduğunu dile getirdi.

Esnaf Uğur Can da olaydan haberi olunca çok şaşırdığını kaydetti.

YORUMLAR 12
  • Osmanlı1453 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'IM Salih kullarının cömert zenginlerin sayisilarini hayırla çogalt. Ordumuzu ve İslam.ordularini her zaman her yerde Mansur ve Muzaffer eyle Habibin sallallahu aleyhi ve sellem hürmetine amin!
    Cevapla
  • Mesut bahtiyar 4 yıl önce Şikayet Et
    Is adamları futbol kulüplerine ve benzer yerlere harcadıkları paranın yarısını böyle şeylere vakfetse memlekette ihtiyaç sahibi insan kalmaz. Allah razı olsun güzel insan. Inşallah örnek olursun.
    Cevapla
  • vakyuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun hayır sahibinden. Kaç ailenin evine mutluluk girdi, kaç baba bakkaldan bir ihtiyacını alırken boynunu eğmek zorunda kalmadı, belki de borç altında ezilen aileler bu vesile ile çocuklarını sevindirdi. Umulur ki diğer varlıklı insanlara da örnek olur. Eğer birbirimize yardım etseydik memlekette aç kalan olmazdı. Allah bu hayır sahibinin malına bereket evine huzur versin
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c razı olsun inanin su an gozyaslarima hakim olamiyorum biz buyuz kimin ummetiyiz kimin torunlarıyız elhamdulillah aslimiza rucu edersek bizi ne amerikasi ne siyonisti ne de ulkemiz içindeki münafıktırlar guruhu yikabilir bu davranisi yapan kardesimizi can-ı yurekten kutluyorum Allah c.c razı olsun hasenatini sirati mustakimde karsisina cikarsin ayrica ismini gizli tutmasi cok guzel bir davranis Rabbi Zulcelal herseyi goren ve bilen O.
    Cevapla
  • Çavuş 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle insanlar var, ve her zaman var olacak İnsanları sevindirmek ayrı bir lezzet o duygu başka bir şey anlatılmaz. Allah razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek