PKK'lıların yaktığı minibüsün şoförü isyan etti

Diyarbakır'da PKK tarafından minibüsü ateşe verilen S.B "Zararı en çok bölge insanı görüyor." dedi.

GİRİŞ 25.08.2019 16:25 GÜNCELLEME 25.08.2019 16:31
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde 4 gün önce PKK yandaşlarınca minibüsü yakılan S.B, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yolcularıyla seyir halindeyken bir anda aracın önünün kesildiğini, yüzleri maskeli grupta silah ve molotofkokteyllerinin bulunduğunu söyledi.

 

 

Yolcularla çok korktuklarını ve tedirgin olduklarını belirten S.B, PKK yandaşlarının kadın ve çocukların da bulunduğu yolcuları araçtan indirerek aracı ateşe verdiklerini anlattı.

"ÇOCUKLAR VE KADINLAR ÇOK KORKTU"

 

 

"Minibüsten herkesi indirdikten sonra aracın içine üç molotofkokteyli attılar. Ekmek teknemi kaybettim. Neden aracımızı yaktılar bilmiyorum. Herkesi huzursuz ediyorlar. Zararı gören en çok bölge insanı oluyor. Araçta çocuklar ve kadınlar vardı. Hepsi çok korktu." diyen S.B, ekmek teknesini kaybettiğini, evine ekmek götüremediğini ifade etti.

"DAHA BORCUNU ÖDEMEMİŞTİM"

Terör örgütünün en büyük zararı Kürtlere verdiğine dikkati çeken S.B, şöyle konuştu: "Kayyum zamanında hiç böyle olaylar olmuyordu. Biz rahattık. Rahat rahat çalışabiliyorduk. Bir anda böyle olaylar oldu. Herkes rahatsız olmaya başladı. Bunların yaptığı yanlıştır. Yolcular, aracın içinde yanabilirdi. O zaman ne yapardık, bilemiyorum. Diyarbakırlıyım, Kürt'üm. Örgüt lehine slogan atıyorlardı. Sürekli havaya silah sıkıyorlardı.

Böyle yaparak bölge insanına zarar veriyorlar. Aracımın yeni bakımını yapmıştım. Daha borcunu ödememiştim. Aracım yandı. İşsiz kaldım. Psikolojim bozuldu."

YORUMLAR 89
  • hasan baba 4 yıl önce Şikayet Et
    ozellikle seni secmisler gardas
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğudaki bütün halkı aynı kefeye koymak yanlış olur hepimiz kardeşiz dini,siyasi görüşlerimiz farklı olabilir ama hepimiz bu Ülke için canımızı seve seve veririz.vesselam..
    Cevapla
  • Musa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hacı o zaman HDP ye oy vermeyeceksin .
    Cevapla
  • Niğdeli 4 yıl önce Şikayet Et
    En çok zararı gören bölge halkı, örgüte en çok destek veren Marslılar!?:))
    Cevapla
  • Harbi adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Keske devlet verse ama vermez alamazsın benimde başına geldi alamadın vermedi devlet bi okadarda dalga geçtiler ankara valiliğine kaymakamlığa git gel git gel en son lanet olsun dedim bıraktım pesini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi