HDP'liler şaşırtmadı! PKK eşliğinde Latin Amerika turu

Terör örgütü PKK’nın HDP ile birlikteliği bir kez daha gözler önüne serildi. HDP milletvekilleri Garo Paylan ve Ebru Günay’ın Arjantin’deki temasları sırasında terör örgütü PKK mensuplarının kendileriyle yakından ilgilendikleri ortaya çıktı.

HDP'liler şaşırtmadı! PKK eşliğinde Latin Amerika turu
HDP'liler şaşırtmadı! PKK eşliğinde Latin Amerika turu
GİRİŞ 26.08.2019 08:05 GÜNCELLEME 26.08.2019 08:05
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

15 Ağustos’ta Arjantin Ulusal Senatosu’nda, Ulusal Senato İdari Sekreteri Mario Daniele’nin organizesiyle gerçekleştirilen ‘Türkiye’de Mevcut Siyasi Ve Sosyal Sahnede İnsan Hakları Ve Azınlıklar-Kadının Özgürleşme Sürecinde Önemi’ konulu konferansa, HDP milletvekilleri Garo Paylan ve Ebru Günay ile birlikte PKK’lı teröristler Melike Yaşar ve Mehmet Ali Doğan’ın da katıldığı ortaya çıktı. PKK’lı teröristler Yaşar ve Doğan’ın ziyaretleri esnasında HDP milletvekilleriyle samimi tavırları dikkat çekti.

 

 

PKK’NIN SÖZDE SORUMLULARI

35 yaşındaki PKK’lı terörist Melike Yaşar, 2002 yılında terör örgütüne katıldığı, hali hazırda PKK’nın Latin Amerika’daki sözde sorumlularından olduğu, terör örgütü propagandası yapmak suçundan tutuklama ve yakalama kararı bulunduğu öğrenildi. 60 yaşındaki Mehmet Ali Doğan’nın ise geçmiş dönemde PKK’nın Fransa’daki sözde sorumluları arasında bulunduğu, Fransız polisi tarafından gözaltına alındığı ve hâlen PKK’nın Latin Amerika’daki sözde sorumlularından olduğu öğrenildi.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 61
  • Kriminal Traitor 4 yıl önce Şikayet Et
    Brezilya Amazon ormanlari = Petrol ve dogal gaz rezervini barindiriyor, manidar zamanlama.. tesadüfe baksen => Amerikan kitasi ve Arjantin'e komsu.. Brezilya'da 50 bin noktada Amazon ormanlari cayir cayir yaniyor.. CHP HDP Terorist PKK Kandil ittifak milletvekilleri Garo Paylan ve Ebru Günay’ ne tesadüfse orman yanginlariyla yakindan ilintili, Emperyalist kolonyalist Laboratuvar dna'si FETÖ gdo'su Terorist PKK Amazon'larda geziniyor ?
    Cevapla
  • Ferdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Arjantin de Ermeni cemaati çok, bu yüzden gidip destek istemişlerdir.Lakin neyi hedeflediklerini bilmiyoruz.
    Cevapla
  • adboz40 4 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel işte ülke dışına çıkmışlar dönüşlerinde sokmayın ülkeye
    Cevapla
  • cennes 4 yıl önce Şikayet Et
    baska bir ulke olsa hemen vatandasliktan cikartir.nerde yasarsa yasasin
    Cevapla
  • Duyarlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainden başka ne beklenebilir? Bu haini meclise taşıyanlar utansın. Ah yasalar vah yasalar. Bu adama haddi cezalarla bildirilmeli. Hem meclisten maaş alacak ve hem de ülkenin aleyhine çalışacak. Çok acı ve garip geliyor bana.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!