İnternetten tanışıp yanına gitti, 21 gündür kayıp

Zonguldak'ta sosyal medyada tanıştığı kızla buluşmak için İzmir'e giden ve 21 gündür haber alınamayan Mutlu Kıyar'ın (23) hayatından endişe eden ailesi, kayıp başvurusunda bulundu.

İnternetten tanışıp yanına gitti, 21 gündür kayıp
İnternetten tanışıp yanına gitti, 21 gündür kayıp
GİRİŞ 02.09.2019 17:04 GÜNCELLEME 02.09.2019 17:09
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Mutlu Kıyar, iddiaya göre sosyal medya üzerinden İzmir'de yaşayan Y.G. isimli genç kızla tanıştı. Y.G. ile telefon üzerinden ailesini de tanıştıran Mutlu Kıyar, geçen 11 Ağustosta babasına "Baba ben İzmir'de bir kızla tanıştım onunla evlenmek istiyorum. İzmir'e gitmem lazım" dedi.

 

 

Otobüsle İzmir'e giden Mutlu Kıyar, daha sonra babasını arayarak, ''Beni merak etmeyim İzmir'deyim'' dedi. Baba Mustafa Kıyar, oğlundan bir daha haber alamayınca polise kayıp ihbarında bulundu.

21 gündür oğlundan haber alamadıklarını anlatan Mustafa Kıyar, "Mutlu ile en son o zaman görüştük. Mutlu'dan haber alamıyoruz kayıplara karıştı. Telefonu kapalı. Kız arkadaşının da numarası var onu da aradık o da kapalı. Polis, jandarma ve yetkili birimlerden Mutlu'nun bulunması için yardım istedik. Onlar da araştırıyor. Ne kızdan ne de çocuktan 21 gündür haber alabiliyoruz" dedi.

 

 

Çocuklarının hayatından endişe duyduklarını belirten Baba Kıyar, görenlerin polise veya jandarmaya haber vermesini istedi. 

YORUMLAR 10
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim bilir belki organ maftasinin elinede dusmus olabilir. Allahim ailesine bagislasin. Sag selim ailesine kuvustursun insallah. Umarim millet olarak bu olaylardan gerekli dersleri cikarmis oluruz. Allahim cumlemizi butun kotuluk ve serlerden korusun. Amin.
    Cevapla
  • AKIL VE İZAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Haberi okurken ilk aklıma gelen şeyi sen yazmışsın. Umarım ikimizde yanılırız demeyi çok istiyorum ama...
    Cevapla
  • caner 4 yıl önce Şikayet Et
    Ezbere olmaz oğlan in babası kızın ailesiylede iletisim kurmasigerekirdi ooğlan evleneceği kıza ailesiylede neden gitmemiş
    Cevapla
  • kevser 4 yıl önce Şikayet Et
    haklısın lâkin şimdi öyle mi?Çoğumuz aileler tam tanişmadan veya hiç tanişmadan evleniyoruz.Tabiki bu hepimize ders olsun
    Cevapla
  • ahmet1989 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsallah kötü birşey olmamıştır.Bende böyle bir tuzağa düşmüştüm.1400 km yol almıştım o kız için.Sonra işte kızın giyimini ve konuşmasını yakından görünce ve de benden borç para talep edilince hemen ordan uzaklaştım.21 yaş rahat kandırılır
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    İnternetten bulunan bu kadar olur işte.
    Cevapla
  • vatandaş rıza 4 yıl önce Şikayet Et
    büyük ihtimalle tuzak bu..çocuk belkide organ mafyasının ağına düştü..
    Cevapla
  • bana yok 4 yıl önce Şikayet Et
    evet dogru suan kalbini rocivilir e takiyoruz adamin kalbini soktuk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı