İşçileri taşıyan cip uçurumdan uçtu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan cip, takla atıp uçurumdan yuvarlandı. Kazada, incir toplama giden işçilerden Aynur Üstün (47) öldü, 4 işçi ile sürücü yaralandı.

İşçileri taşıyan cip uçurumdan uçtu
İşçileri taşıyan cip uçurumdan uçtu
GİRİŞ 10.09.2019 16:36 GÜNCELLEME 10.09.2019 16:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 13.30 sıralarında, Nazilli'nin kırsal Bağcıllı Mahallesi'nin Aşağı Bağcıllı mevkisinde meydana geldi. Bozdoğan ilçesinden Bağcıllı Mahallesi'ne incir toplamaya giden tarım işçilerini taşıyan Özkan Şahan (30) yönetimindeki cip, kontrolden çıkıp, takla atarak uçurumdan yuvarlandı. Kazada, sürücü Özkan Şahan ile işçiler Gözde Çeltiklioğlu (23), Firdevs Erdem (55), Işılay Çiftçioğlu (17), Günnur Çeltiklioğlu (48) ve Aynur Üstün yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Aynur Üstün, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavilerinin devam ettiği, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • ttttt 4 yıl önce Şikayet Et
    Cip mi. Bundan hala çalışanı var mı?. Bunun bırakın kaza yapması, yürümesi bile mucize.
    Cevapla
  • Aydınlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş bu cipler AYDIN ve çevre illerin dağlık köylerinde halen faal kullanılmaktadır. Bizdede var.Hatta şöyle söyleyim bunlar olmasa yerine ikame bir araç yok keçi gibi heryere çıkar bu olay kaza ciple alakası yok yani.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'