Atakum Anadolu İHL’den 25 Öğrenciye Başarı Bursu

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2019-2020 eğitim öğretim döneminde 25 öğrenciye başarı bursu verdi.

Atakum Anadolu İHL’den  25 Öğrenciye Başarı Bursu
Atakum Anadolu İHL’den 25 Öğrenciye Başarı Bursu
GİRİŞ 10.09.2019 17:41 GÜNCELLEME 10.09.2019 17:41

İngilizce, Arapça ve Fen Sosyal Bilimler olmak üzere 3 alanda eğitim veren Türkiye’deki  ilk ve tek okul olan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi,  25 öğrenciye tercih ve başarı bursu verdi.  2019-2020 eğitim- öğretim yılına  60 İngilizce 60 Arapça ve 60 Fen- Sosyal Bölümü olmak üzere toplam 180 öğrenci ile başlayan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, ilk 10 öğrenciye gram altın ve başarı bursu verirken, 25 öğrencinin tamamına başarı bursu takdim etti.

Bizim İçin Alternatifiniz Yok, Siz Varsanız Biz Var Olacağız

2019-2020 eğitim- öğretim yılı açılış programında konuşma yapan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi  Okul Müdürü Zahit Köseoğlu, “ Atakum Anadolu İHL olarak bizler  evlatlarımızın, ülkemizin ve dünyamızın ihtiyacı olan dil, ilim, bilim, kültür ve sanat anlamında yetkin olabilmeleri için buradayız.  Kadim medeniyetimizin paha biçilmez mirasını yarınlara taşıyabilecekleri medeniyetlerden haberdar, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, madde ve mânâyı , ilim ve irfanı, teknoloji ile maneviyatı harmanlayan vicdan, hikmet penceresinden aynı anda bakabilen, aynı zamanda sadâkati ile cesareti ile ilmi ile edebi ile ahlâkı ile ve  akademik başarısı ile en iyi noktalara taşımanın gayreti içerisinde olan bir okuluz.  Biz,  7/24 ekibimizle birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz.  Bizim için değerlisiniz, bizim için alternatifiniz yok, siz varsanız biz  var olacağız.  Siz dik durursanız biz dik duracağız” diye konuştu.

4 Yılda 145 Öğrenciye Burs Verildi

Canik Belediye Başkanı ve Atakum’a İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın  destekleriyle  4 yılda  145 öğrenciye burs veren Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi,  akademik başarıya sahip, yabancı dile hâkim ve manevi değerleri taşıyan öğrenciler yetiştirmenin gururunu taşıyor.

2019-2020 eğitim- öğretim yılına başarılı bir şekilde başlayan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerine üyelik belgesi dağıtıldı. Okul Müdürü Zahit Köseoğlu, yeni kayıt olan 180 öğrenciye  üyelik belgelerini  bizzat kendisi takdim etti.  Köseoğlu “ Biz kocaman bir aileyiz aramıza hoş geldiniz. Bu belgeleri hayatınızın her anında yanında olması için dağıtıyorum.  Rabbim, bu çatı altında  birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah. Çıkmış olduğumuz bu yolculuğun sonunda da  her birinizin mutlu, hayallerini  ve hedeflerini gerçekleştirmiş olarak ayrılmasını temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!