Oyuncak arabadan gelen sesler kan dondurdu: Seni öldürürüm...

Mersin'de, bakıcıya bıraktıkları 1 yaşındaki kızları Öykü'nün vücudundaki morlukları görünce şüpheye kapılan baba, oyuncak araba içerisine yerleştirdiği ses kaydıyla minik kıza şiddet uygulandığını ortaya çıkardı.

GİRİŞ 14.09.2019 11:33 GÜNCELLEME 14.09.2019 14:15
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Ses kaydında bakıcının, "Kes sesini, seni öldürürüm. Sus, sesini kes, yat. Sus artık yeter, sabrım kalmadı" sözleri ile tokat ve ağlama sesi duyan baba, eşiyle birlikte soluğu savcılıkta aldı. Ailenin şikayeti üzerine savcılık soruşturma başlattı.



Güzellik merkezi çalışanı Alper Erdemil(29) ile eşi Fatma Erdemil(27), yaklaşık bir ay önce,  kızlarına bakması için N.K. isimli kadınla anlaştı. Her sabah Öykü'yü N.K.'nin evine bırakıp, iş çıkışı alan anne-baba, kısa süre sonra küçük kızın vücudunda morluklar olduğunu fark etti. Morlukların nedenini sordukları bakıcıdan, 'Kızımız yürümeyi yeni öğreniyor" yanıtı alan çift, Öykü'nün şiddet gördüğünden şüphelendi. 

Kızını almak için gittiği bir akşam bakıcının evinden bağırma sesleri geldiğini duyan baba, internetten aldığı ses kayıt cihazını Öykü'nün oyuncak arabasına yerleştirdi. Ertesi sabah kızını, oyuncak arabasıyla birlikte bakıcıya teslim etti. Aynı günün akşamında dinleniği ses kaydında ise bakıcı N.K. olduğu iddia edilen bir kadının Öykü'ye, "Kes sesini, seni öldürürüm. Sus, sesini kes, yat. Sus artık yeter, sabrım kalmadı" şeklindeki sözleri ile tokat ve ağlama seslerini duydu. Anne-baba hemen savcılığa şikayetçi oldu.

'KAYITLARI DİNLEDİĞİMİZDE KANIMIZ DONDU'

Baba Alper Erdemil yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Çocuğu bakıcıdan almaya gittiğim de zile basmadan önce, evin içerisinden bağırma sesleri  geldiğini duydum. Bu durumu eşimle paylaştım. İnternet üzerinden ses kayıt cihazı sipariş ettim. 'Cihazı nasıl kullanabilirim?' diye düşünürken, kızım oyuncak sepetinin içerisinden arabayı alıp elinden sallamaya başladı. Biraz incelediğimde cihazı yerleştirmek için çok uygun bir oyuncak olduğunu tespit ettim. Vidaları sökerek, cihazı yerleştirdim ve sabitledim. Kızımla birlikte bakıcının evine gönderdim. Akşam kızımla birlikte oyuncağı teslim aldım. Kayıtları dinlediğimizde kanımız dondu. Çocuğumuza uygulanan şiddeti farkettik. Hiç şefkat görmediğini, sürekli bağırıldığını, hakaret ve küfür edildiğini tespit ettik. Savcılığa gereken şikayetlerde bulunduk. İfadelerimizi verdik, olayı yargıya taşıdık." 

'DURUP DURUP AĞLIYORUM'

Sinirlerinin bozulduğunu ve ağlama nöbetleri geçirdiğini ifade ederek, N.K.'nin hak ettiği cezayı almasını isteyen anne Fatma Erdemil ise "Onüç saatlik ses kaydı olduğu için 'acaba'larla yaklaştık. Kayıtlarda, çocuğuma kahvaltı yaptırmak istiyor. Çocuğum diş çıkarma aşamasında olduğu için çok fazla birşey yemiyor. 'Bu yemeği yiyeceksin, yemezsen seni öldürürüm. Allah'ın cezası' gibi sözler duydum, çok kötü oldum. Psikolojik olarak çok yıprandık. Hala çok kötüyüm. Durup durup ağlıyorum. Adalette bir ses kaydı ne kadar geçerli olur bilmiyoruz ama bu kayıt normal bir kayıt değil. Kadının çocuğuma vurduğu, şiddet uyguladığı, sözlü ve fiziksel şiddet var çocuğuma yönelik. Kadının hak ettiği cezayı almasını istiyorum" diye konuştu.

Ailenin şikayeti üzerine Cumhuriyet savcılığı, bakıcı N.K. hakkında soruşturma başlattı.

 

 

YORUMLAR 43
  • Bakici 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaruret baska emme Eve bakici alacak kadinla evlenilmez onu anladim
    Cevapla
  • aslına bakarsan 4 yıl önce Şikayet Et
    kadının yeri evidir evladının yanıdır..kadının çalışması hak değildir..
    Cevapla
  • Bilmem 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet ev hanımlarına bir an önce maaş bağlamalı. Yoksa bu sorun hiç çözülmez
    Cevapla
  • Bebegimn ayak kokusu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu asrin en makbul ve KARLI meslegi anneliktir. Servetsiz evlat yetistirebilirsin mesela. O da sana yaslandiginda sigorta olur. Karin tokluguna seni mutlu eder bir bakisi gulusuyle. En harika kokuyu her an kollarinda duyarsin parfum aramazsin. Yalniz asla kalmazsin. En zayif aninda bile baktiginda seni dag gibi yıkılmaz hissettirir pskoterapiye asla ihtiyac duymazsin. Sofranda yudumladigin cayini doktugunde minik ellerine bakar o suclu elleri opersin. Sakinlik verir en zor zamanlarinda. Her dogumla gelen cocuk vucuda bir yenilemedir. Kocanla problemini o cozer mesela kucucuk yuregi ile. Nasil kiydin kendinden uzaklastirmaya, nasil vicdan var sizde. O yurek size agir gelir layiginizi bulun
    Cevapla
  • Akibet 4 yıl önce Şikayet Et
    Gun gelecek bu çocuklar da ana babayi birakmak icin huzur evi aracak 1000 tl karsiliginda. Sonra aglama hayirsiz evlat diye. Once sen hayirli ol evladina.ki hayir bulasin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?