Her yolu deniyorlar! Annelere camdan çirkin saldırı

HDP binası önünde evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerine, parti binasında bulunana bazı kişiler sürekli camlardan sözlü taciz ve hakaretlerde bulunmaları büyük tepkilere neden oldu. Çıkan arbedeye güvenlik güçleri müdahale etti.

Her yolu deniyorlar! Annelere camdan çirkin saldırı
Her yolu deniyorlar! Annelere camdan çirkin saldırı
GİRİŞ 27.09.2019 12:31 GÜNCELLEME 27.09.2019 16:33
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutarak 3 Eylül'de Diyarbakır HDP İl Başkanlığı binası önünde annelerinin başlattığı oturma eylemine her geçen gün destek giderek artıyor. Tüm yurttan anneler ve STK'lardan ziyaretler ve destek mesajları devam ederken HDP binasında bulunan bazı kişiler de çirkin hakaret ve sözlü tacizlerle anneleri yıldırmaya çalışıyorlar. 

 

 

HDP'LİLERDEN SÖZLÜ TACİZ VE HAKARET

HDP'liler evlat nöbetinin başladığı ilk günden itibaren Diyarbakır annelerine yönelik fiziksel ve sözlü saldırı girişiminde bulundu. Çıkan arbede ve tartışmalara güvenlik güçleri müdahale ederken olayların büyümeden yatışmasını sağladı. Ekipler annelere saldıran bazı kişileri de gözaltına aldı. Ancak HDP binasında bulunanlar camlardan kapılardan her gün evlat nöbeti tutan annelere sözlü tacizde ve hakaretlerde bulunuyor.

 

 

Hakaretler karşısında sessiz kalmayan anneler de bina içinden saldıran kişilere tepki gösterdi. Yaşanan gerginliği ise güvenlik güçleri yatıştırdı.

AİLE SAYISI 47'YE YÜKSELDİ 

Evlat Nöbetine katılan aile sayısı 47 oldu. İstanbul’dan gelen İmmihan Nilifırka da dağa kaçırılan oğlu Mehmet için nöbete başladı.

YORUMLAR 15
  • Vatann sever 4 yıl önce Şikayet Et
    Oraya kandırılıp çocukları ölen anneleri de davet etmeliler Gün bugündür it sürüsü PKK lıları dünyaya rezil etmeliyiz Eski terör belgeselleri 24saat orada gösterilmeli teröristlerce öldürülenlerin resimleri sergilenmeli
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kapatın artık şu HDP yi sinir krizi geçirtir bunlar insana! Ne bu yahu ayan beyan ortada her şey ve biz neyi bekliyoruz kardeşim. Çıkar yasayı tık içeriye ne var ne yok gör bakalım terörist bitiyor mu bitmiyor mu
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Polis orada ne işe yarıyor? gereği yapılsın
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Rahat sız olmuşlar evlatlarını istiyor Anneler ya hdp rahatsız olmuş her kes evladına sahip çıkar hesab sorar diye hdp daha kaçıracak çocuk kalmıycak diye Annelere saldıracak Orda polis olmasa silah bile çeker bu hdp çünkü Allah bilmez kitap bilme bilse Allaha kuluk edelim ne işimiz var dag da o turalım oturduğumuz yerde kardeş kardeşi niye öldürüyor bu dünya hepimize yeter demiyor apo için pkk için ABD için niye din kardeşimi öldürücem öldürmem Allah din kardeşi ni öldür demiyor,
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Oy potansiyeli düşünülünce destek veren sempatizanı hiçte az değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı