Devlet Bahçeli iyileşti mi & şimdiki sağlık durumu | Hastalığı geçti mi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu gündemde çeşitli soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde tedavi gören Devlet Bahçeli'nin yeniden hastaneye sevk edilmesi durumunun kötüleştiği iddialarını perçinledi. MHP Genel Başkanı Semih Yalçın tarafından son dakika sağlık durumu bilgisi aktarıldı

Devlet Bahçeli iyileşti mi & şimdiki sağlık durumu | Hastalığı geçti mi?
Devlet Bahçeli iyileşti mi & şimdiki sağlık durumu | Hastalığı geçti mi?
GİRİŞ 11.10.2019 09:28 GÜNCELLEME 11.10.2019 09:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla son günlerde ilgili ileri sürülen iddialar kamuoyunda kafa karışıklığına neden oldu. Üst solunum yolları enfeksiyonu şikayetinden ötürü apar topar hastaneye sevk edilen Devlet Bahçeli, buradaki tedavisinin tamamlanmasıyla beraber evinde istirahat süreci geçirmişti. Ancak, şikayetinin hala devam etmesinden kaynaklı olarak TBMM açılışında yerini alamayan Devlet Bahçeli'nin bir kez daha acilen hastaneye kaldırılması sonucunda gündemde pek çok iddia ortaya atıldı. Sağlık durumunun kötüye doğru gittiğine yönelik hakkında çeşitli iddialar sürülmesinin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından açıklama geldi.

 

 

DEVLET BAHÇELİ SON DAKİKA SAĞLIK DURUMU NASIL OLDU?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla alakalı aslı astarı olmayan söylemler karşısında suskunluğunu bozarak ateş püskürdü ve sağlık durumunun çok iyi olduğunu sözlerine ekledi. 

 

 

AK Parti eski Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar, Devlet Bahçeli'nin son dakika sağlık durumunu Twitter hesabından aktardı. Tayyar, "Az önce hastaneyle irtibat kurdum, MHP lideri Bahçeli’nin sağlık kontrolü tamamlanmış, durumu çok iyi, hayati tehlikesi yok. Doktorların ifadesiyle; bir haftaya kalmaz siyaset arenasındaki yerini alır. Geçmiş olsun, Allah yar ve yardımcısı olsun." Sözleriyle son noktayı koydu.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay da bu konunun sürekli gündeme gelmesini tepkiyle karşılayarak "İstirahat halinde. Bütün görüşmeleri, çalışmaları anbean takip ediyor. Yani Meclisin açılışından komisyon çalışmalarına kadar sürekli irtibat halindeyiz, görüşüyoruz, bilgi sunuyoruz. Bize talimatlar veriyor. Bunun dışında bir şey söylemeye gerek yok." Şeklinde ifadelere ver verdiğinin bilgisine ulaşıldı.

devlet bahçeli son dakika sağlık durumu

DEVLET BAHÇELİ KİMDİR?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Ocak 1948 senesinde Osmaniye'de dünyaya gelmiştir. Yörede Fettahlıoğlu olarak ifade edilen geniş bir Türkmen ailesine bağlı olan Devlet Bahçeli'nin annesinin ismi Samiye Bahçeli, babasının ismi ise Salih Bahçeli'dir. Diğer taraftan 5 kardeşe sahip Devlet Bahçeli'nin kardeşlerinin adları da şunlardır: Servet Bahçeli, Turan Bahçeli, Semiha Bahçeli, Serpil Bahçeli ve Nurten Fettahlıoğlu'dur. 

Lisans eğitimini de 1967 senesinde Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nde Dış Ticaret bölümünü dereceyle bitirerek mezun olmuştur. Sonrasında doktora eğitimini Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İktisat bölümünde tamamlayan Devlet Bahçeli, 1972 senesinde ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi ve bağlı Yüksek Okullarda İktisat Bölümü asistanı unvanıyla görevini icra etmiştir.

Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nde henüz öğrencilik yaşantısı sürerken, Ülkü Ocakları'nda yönetici ve kurucu unvanıyla faaliyetlerini gerçekleştirmeye başlamıştır. Ülkücü Maliyeciler ve İktisatçılar Derneği'nin kurucusu Devlet Bahçeli; Türk Tarihi ve dış politika, Türkiye ve Dünya Ekonomisi, Türk – İslam alemi gibi konularda ilerleyerek uzmanlık elde etmiştir.

devlet bahçeli kimdir

YORUMLAR 6
  • Emrah Gövşer 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Acil Şifalar Versin Türkmen Beyimize. Vatanımızın Yılmaz Bekçisi Amerikan Emperyalizminin Korkulu Rüyası Seninleyiz Yanındayız Devlet Bahçeli.
    Cevapla
  • Ramazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım sağlık versin insanız hasta oluruz Allah safi sıfatıyla sağlık versin
    Cevapla
  • Oyuncu 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc şifa versin reisimize böyle puslu havalarda çakallar çoğaldı, bize lazımsın reis hemen iyileş inşallah.
    Cevapla
  • Alp 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim inşallah aramıza sağlığına kavuşturarak dönmesini nasip eyler inşallah Devlet Bahçeli kardeşimizin inşallah
    Cevapla
  • TR - SAKARYA 4 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Tufan 4 yıl önce Şikayet Et
    türkmen beyimi yordunuz dönmesin 3-4 ay dinlensin iyileşsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı