Milli Savunma Bakanlığı mesajı verdi: Hazırız
Milli Savunma Bakanlığı, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "TSK vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına, 82 milyon vatandaşımızın huzur/güvenliğine yönelik tehdit/tehlike oluşturan tüm terör örgütlerine karşı asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle ve “Ölürsem şehit kalırsam gazi” anlayışıyla mücadeleye hazırdır" ifadelerini kullandı.
Milli Savunma Bakanlığı, Fırat'ın doğusuna yönelik gerçekleştirilmesi planlanan operasyona yönelik hazırlıkları sürerken dikkat çeken bir paylaşım geldi.
Bakanlığın, Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
"TSK vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına, 82 milyon vatandaşımızın huzur/güvenliğine yönelik tehdit/tehlike oluşturan tüm terör örgütlerine karşı asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle ve “Ölürsem şehit kalırsam gazi” anlayışıyla mücadeleye hazırdır"
Bakanlığın paylaşımı kısa sürede binlerce retweet ve beğeni aldı.
"TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANMIŞTIR"
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan bir başka açıklamada ise harekât için tüm hazırlıkların tamamlandığı vurgulandı. Açıklamada, "Bölgemizin istikrar ve huzuruna katkı sağlayarak Suriyelilerin güvenli bir yaşama kavuşabilmesi için Güvenli Bölge/Barış koridoru kurulması zaruridir. TSK, sınırlarımızda terör koridoru oluşturulmasına asla müsamaha göstermeyecektir. Harekât için tüm hazırlıklar tamamlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.
-
aliço 38 7 yıl önce Şikayet EtBende gözlerimin bozukluğundan askere alınmadım :.( ama silah sıkamazsamda askerimin botunu da boyarım yemeğinide yaparım ütüsünüde RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN EY ŞANLI ORDU EY ŞANLI ASKERBeğen Toplam 7 beğeni
-
Kazım 7 yıl önce Şikayet EtArkanızdayız paşam... Allah gazamızı mübarek eylesin..Beğen Toplam 5 beğeni