Pompalı tüfekle direndi, Emniyet Müdürü ikna etti

KAYSERİ'de Savaş Ç. (54) borcu nedeniyle otomobilini haczetmek için gelen icra memurlarına, pompalı tüfeğini çekerek engel olmak istedi. Savaş Ç., emniyet müdürü tarafından teslim olmaya ikna edildi.

Pompalı tüfekle direndi, Emniyet Müdürü ikna etti
Pompalı tüfekle direndi, Emniyet Müdürü ikna etti
GİRİŞ 01.11.2019 16:50 GÜNCELLEME 01.11.2019 16:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Merkez Kocasinan ilçesi Argıncık Mahallesi'nde oturan emekli Savaş Ç. için bankadan çektiği krediyi ödeyemeyince haciz kararı verildi. İcra memurları, saat 14.30 sıralarında haciz işlemi için Savaş Ç.'nin evine gitti. Savaş Ç., 38 NV 601 plakalı otomobilini haczetmek isteyen icra görevlilerine pompalı tüfeğini çekerek engel olmak istedi. Bunun üzerine polise haber verildi. Gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, Savaş Ç.'yi silahını indirmesi konusunda ikna etmeye çalıştı. Ancak Savaş Ç., icra görevlileri ile aracını almak için gelen çekicinin gitmesini istedi.

 

 

Bunun üzerine Kocasinan İlçe Emniyet Müdürü Osman Öztürk gelerek, Savaş Ç.'yi ikna etmeye çalıştı. Öztürk'ün çabasıyla ikna olan Savaş Ç., tüfeğiyle polise teslim oldu. Savaş Ç.'nin emniyete götürülmesi ardından otomobili çekiciye yüklenerek yediemin parkına götürüldü.

YORUMLAR 5
  • tokatlı yorgun. 4 yıl önce Şikayet Et
    seninkide çılgınlık kardeşim borcun var keyfince taksiyle geziyorsun birde ağlıyorsun borcunu malın varken devletmi ödesin,pes vallahi.
    Cevapla
  • usta 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah müslümanları faiz belasından korusun inşallah.
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    hem borcunu ödiyemiorsun benzini masrafını nasıl karsilaycaksin?
    Cevapla
  • Asli 4 yıl önce Şikayet Et
    Sus soytari seni, arabaya vergisini sigortasini ödemeden binerken iyiydi demi. Atin iceri
    Cevapla
  • caner 4 yıl önce Şikayet Et
    borclanmayacaksın gucun kadar elındekı ıle yetınmesını bileceksın calışmanı artıracaksın bu kadar her sey bol ama çalışacak insan lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor