Karı-koca ve çocukları ölü bulundu! Kaymakamlık açıkladı

İstanbul Bakırköy’de gelen ihbar üzerine eve giden polis biri çocuk 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Kimyasal madde kokusu üzerine olay yerine AFAD yetkilileri çağrıldı. Kaymakamlık yaptığı açıklamada olay yerinde kimyasal madde tespit edildiğini açıkladı.

GİRİŞ 15.11.2019 11:09 GÜNCELLEME 25.11.2019 14:12
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

bu sabah 06.45 sıralarında polise gelen ihbarda bir evde kimyasal kokuya benzer kokular geldiği bildirildi. Bunun üzerine polis ekipleri Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme sokakta bulunan eve geldi. Eve giren polis biri çocuk 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Evdeki kokular üzerine olay yerine AFAD görevlileri çağrıldı. 

KAYMAKAMLIK 'KİMYASAL MADDE' DEDİ 

Kaymakamlık tarafından yapılan bir diğer açıklamada da evde kimyasal madde tespit edildiği öğrenildi. 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ: DUYUNCA ŞOK GEÇİRDİK

Polis, olayın olduğu sokağı kapatarak binada bulunanları tahliye ederken, ailenin yakınları sinir krizi geçirdi.

Anne Zeliha D, baba Bahattin D. ve çocuk Ali D'nin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Mahallede bakkallık yapan Mehmet Çelik, AA muhabirinin soruları üzerine, babanın en son dün kendisinden su aldığını belirterek, "Herhangi bir sıkıntıları yoktu. Konuştuk biraz. Duyunca şok geçirdik." dedi.

Çelik, babanın Kuyumcukent'te imalat işi yaptığını söyledi. 

Evde, olay yeri inceleme ve AFAD ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Polis ekipleri, evin önünde bulunan ve Süleyman D.'ye ait olduğu belirtilen otomobilde de inceleme yaptı.

 


YORUMLAR 60
  • zmc 4 yıl önce Şikayet Et
    intihar mı? toplu cinayet mi? beyni ele geçiren bir virüs mü? teknolojik bir saldırı mı? istihbarat işi mi? inançsızlığın dışa vurumu mu? gibi sorular dolu kafam da , acaba ölmeden önce bilinçleri açık, iradeleri kendi ellerinde miydi? neler neler
    Cevapla
  • RABİA 4 yıl önce Şikayet Et
    bugünlerde siyanür furyası görüyoruz...zehir nasıl böyle kolay bulunabiliyor bence yasaklanması lazım...birde intiharın büyük günahlardan olduğunu ilkokul 4 ten başlayarak din dersinde öğretilmesi gerekir, yaşam fakirliğiyle zenginlikle imtihan olduğu bilinmelidir.
    Cevapla
  • lazoğli 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah sonumuzu hayreylesin. Hem dini hem maddi sıkıntılarımız büyük ne yazıkki
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayın bir amacı olmalı, bu kişilere kimler temas etmiş araştırılmalı...
    Cevapla
  • Yüksel 4 yıl önce Şikayet Et
    Ön yargılı olmamaklazim lakin toplum insanımız inanç ve ahlak boyutunda fakirleştikce bu veya buna benzer haberler duymak malesef bir olanak rütük açıklama yaparken aslında öncelikle bizim inancınıza bizim medeniyetinde uymayan program dizi vesayre bir gözden geçirsin derim daha bugün orta okul çocukların kız erkek fark etmez ağızlarındaki genel olarak söylüyorum bununla hep karşılaşıyoruz küfür ahlaksızlık biri bin para tabirle ve aile yaşantısı tamamiyle materyalist bir döngü içinde ahir vakit ne diyelim kendi elimizle yaptıklarımızı sorguluyoruz ne yazıkki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?