Eşini kaynar suyla yakan cani koca bu kez tutuklandı

Samsun’da darp ettiği eşini kaynar suyla yakarak yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan koca, yeniden gözaltına alınarak bu kez çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eşini kaynar suyla yakan cani koca bu kez tutuklandı
Eşini kaynar suyla yakan cani koca bu kez tutuklandı
GİRİŞ 04.12.2019 17:59 GÜNCELLEME 04.12.2019 17:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, Samsun’un Canik ilçesi Uludağ Mahallesi’nde önceki akşam meydana geldi. İddiaya göre, inşaat işçisi S.K. (61), evlerinde tartıştığı 20 yıllık eşi 1 çocuk annesi 54 yaşındaki D.K.’yi darp ederek yere yatırıp sobanın üzerinde bulunan çaydanlıktaki kaynar suyu üzerine dökerek yaktı. Yaralanan kadın, 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Öfkeli koca ise kaçarak kayıplara karıştı.

Polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan koca S.K., Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade verdikten sonra adli kontrol altına alınması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen S.K., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Savcının talimatıyla bugün tekrar polis tarafından gözaltına alınan S.K., yeniden Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcı tarafından bu kez tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen S.K., akşam saatlerinde tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav vallahi 10 yıllık evliyim çok tartistigim oldu ama ben hic bir zaman sidtet uygulamadim ne yaptım biliyormusunuz sadece güldüm.O zaman susuyorlar gerek yok ömür boyu beraberiz.sarılıp yattigin mahremin evde kızıyor uyariyorsa zoruna gitmiyecek.O da insan sende.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Öfkenin dorukta olduğu bir hayat yaşıyoruz.RABBİM meâlen şöyle buyuruyor Andolsun insan oğlu hüsrandadır ancak iman eden salih amel işleyip hakkı ve sabrı tavsiye edenler hariç.
    Cevapla
  • Berat44 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlığın yüz karası senin gibiler yüzünden erkekler töhmet altında kalıyor
    Cevapla
  • Gülağa 4 yıl önce Şikayet Et
    Herzaman yazıyorum bir gün adalet herkese lazım diye bu oyuncakmı işmi be baskı yapılınca tutukla yapılmadan serbest bırak böyle şey olurmu eyyy sayın hakimlerim yapanın yanına kalmayan adalet istiyoruz bizahmet bu yanan teyze sizinde bacınız ananız olabilirdi ozaman serbest bırakırmıydınız adaletin adını kirletmeye kimsenin hakkı yok
    Cevapla
  • ahvah 4 yıl önce Şikayet Et
    adalet yok, kanun yok, ceza yok, kimsede korku yok. gir çık ne olacak. çıkınca devam. bu kafayla meksika ,brezilya gibi suç diyarı olacak ülke
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...